Brug teksturer på kontoret

Jeg er ret vild med at bruge teksturer til at stimulere sanserne i indretningen. Teksturer fremhæves i måden materialer bliver kombineret på. Tekstur er variation. Gammeelt ved siden af nyt, det rå der fremhæver det bløde. Når du skal vælge møbler til kontoret, så tænk i alternative materialer og overflader, som kan give variation til mikset af ting i rummet.

Hjemmekontor1j oversigt
Det der gør denne indretning til noget særligt (udover den fantastiske udsigt) er især kontrasten mellem det rå træplankegulv og den malede murstens væg, mellem det bløde og stofligheden i gulvtæppet og bordlampen. Materialerne fra metalbukke på bordben og vintage kontorstolen er med til at give rummet et industrielt look. Her er anvendt et fint og varieret miks i overflader. 

indretning_kontor_glas skrivebord_altomindretning
Et arbejdsbord med en glasplade er en smuk løsning, hvis man er den simple type uden for meget pynt og dingel daller på bordet. Da ting og objekter hurtigt vil blive rodet og kaotisk med et åbent bord som dette.

kontor råt og industrielt
Her er skabt en industriel stemning ved hjælp af mikset i teksturer, med den røde murstens væg og de sorte pendler. De hvide lakeret stole giver en fin kontrast til de øvrige varme rammer.
Foto: Paul Massey

Moderne kontor med hvide murstensvaegge
Et lille transparent bord i plexiglas, malet hvide vægge i mursten, hvidmalet trægulv og en moderne designstol er fint og varieret skift i teksturer. Den transparente effekt fra bordet mod den hvide murstens væg, giver en overraskende effekt og kontrast. 
Foto: Matthew Williams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *