Dekorer kontoret med tapet

Der findes virkelig mange fantastisk flotte mønstrer, farver og teksturer i tapeter. Du kan eksperimentere med tapet på væggene i dit hjemmekontor. Det fungerer fint både som kontrast til den moderne indretning eller til at understøtte en anden stil. Ligesom i nedenstående, hvor der både er skabt en stil der er hyggelig og romantisk og en der er moderne, rå og grafisk.

hyggeligt hjemmekontor2
I dette lyse rum med hvidmalet trægulve og hvide vægge er der skabt nogle neutrale rammer, så der er frit spil for at lægge sig fast på en farveskala. Her er primært anvendt træ og musegrå farver i møbleringen. Som kommer til udtryk i bordene med topplade i træ og gråmalet metal stel, gråt gulvtæppe og endevæggen i grå blomstret tapet. Gulvtæppet med en høj luv giver blødhed og varme og samler skrivebordszonen i en enhed. Tapetvæggen skaber en fin kontrast og baggrund i rummet til de ellers neutrale farver.

hyggeligt hjemmekontor1
De øvrige detaljer i indretningen med skydedøren, designer bordlampen samt stolene er med til at give lidt ekstra til indretningen. Den indvendige skydedør er en diskret og pladsbesparende løsning, som giver mulighed for at lukke rummet til. 
Foto: Avlhem

hjemmekontor med tapet dekoration
En moderne og rå indretning af et mindre kontor med fokus på farverne sort, hvid og grå. Den hvide træ bordplade på de sorte benbukke spiller fint sammen med bagvæggen med det rå tapet i grålige toner. Når jeg ser tapetet får jeg umiddelbart associationer til et materiale som beton både ift. farven og det rillede mønster.
Til at bløde det rå look op kan man tilføje lidt naturmaterialer, ligesom der er gjort i dette rum med potteplantekurven, planten og mapper i trø/beige farver.
Foto: Stylizimo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *