Kontor til flere

Rum er hvad du gør det til. 
En verden for sig, et roligt hjørne, et sted, hvor du kan samle tankerne.
Det drejer sig ikke om, hvor meget råderum du har, men om hvor godt du udnytter det. Ligesom i hvor høj grad der er indtænkt flere funktioner og behov i indretningen. 

Uanset hvor stort eller lille rummet er, så handler det om at foretage nogle kloge valg for at få mest ud af arealet. Skal dit rum bruges til mere end en person, er det en god idé at inddele pladsen i zoner afhængig af de specifikke opgaver.

kontor til 2
Et kontor med masser af opbevaringsplads. Det kræver en vis orden, hvis man vælger en åben reolvæg fra gulv til loft. Man kan holde orden ved at mikse de åbne rum med lukkede opbevaringsbokse i forskellige størrelser. Men hvis udtrykket ikke skal blive for uroligt er det en god idé at holde orden ved hjælp af ensrettethed, gentagelser og rene linjer i reol rummene. Skrivebordene med gavl skaber en pæn strengent kontrast til den åbne reol.

inspiration hjemmekontor 1g
Lille hjemmekontor indrettet i minimalistisk stil i lyse farver. Skriveborde består af en 10 cm tyk bordplade og firkantede bordben der flugter med sarg i materialet hvid højglans. Det bløde gulvtæppe er med til at give noget stoflighed til indretningen, så det ikke opfattes sterilt.

kontor inspiration med plads til 2 personer
I dette lyse rum er der placeret en ryddelig arbejdsplads for to langs en vinduesniche. Kontorartikler og dokumenter er placeret indenfor rækkevidde i skuffemoduler som samtidig fungere som en opdeling af arbejdsstationerne.
Når man har placeret et skrivebord foran et vindue er det særlig vigtigt med afskærmning. Et godt bud er rullegardiner til at filtrere lyset eller lette gardiner i en lys farve. Kontoret er indrettet i lyse lette jordfarver som gør at rummet opfattes varmt og hyggeligt.
Foto: Kelly Maria

kontor til 2
Ovenstående kontor er et forholdsvist lille kontor, som er godt udnyttet til for to arbejdspladser og opbevaring der er let tilgængeligt. Den L- formet opstilling af bordene deler rummet op i to arbejdszoner. En reol på hjul/trolley under bordet gør det let at flytte omkring efter behov. I det hele taget er det at sætte hjul på på møblerne en nem måde at fordoble deres anvendelsesmuligheder.
Foto: Shabbychic

kontorindretning_altomindretning_2kontorindretning_altomindretning_1 
Et multirum der giver mulighed for at hele familien kan fordybe sig i hver deres aktivitet i samme rum. Et lille rum, der er godt udnyttet med både bordplads, plads til nær og fjern opbevaring.
Foto: Betrueimagedesign

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *