Skrivebord på bukke

Hvis du gerne vil give dit kontor et mere personligt præg, er et arbejdsbord eller skrivebord med bukke en billig og nem måde at give rummet mere personlighed på. Du kan kombinere bordplade og benbukke på et utal af måder, og det giver et slankt og mere luftigt skrivebord, som især passer godt til et hjemmekontor, hvis du kan placere det midt på gulvet. Her vil der være plads nok til, at bordet rigtig kan komme til sin ret.

Sørg gerne for at placere arbejdsbordet nær et vindue, så du får masser af dagslys. En aflang bordplade giver god plads og luft til arbejde omkring bordet, og du kan bruge både stol og skrivebordslampe til at give arbejdsområdet dit helt eget, personlige præg.

kontor-1
Kombinationen af den hvide bordplade med tilhørende benbukke og den sorte kontorstol og opslagstavle giver et skarpt, elegant udtryk. Bemærk, hvordan den lille hylde på hver af benbukkene giver god, ekstra opbevaringsplads.

Hjemmekontor 2.v
Lille arbejdsbord med sorte benbukke og lysegrå bordplade med sorte kanter. Taburet, skrivebordslampe og billederammer er holdt i sort, og igen får skrivebordet ved hjælp af de slanke benbukke et elegant præg, samtidig med at bordet ikke fylder mere, end det kan stå i et lille hjørne af boligen.

 

Source
ForsideFoto 1 / Foto 2 / Foto 3 / Foto 4 / Foto 5

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *