Smarte garderobeløsninger

Hvem der bare havde et walk-in-closet! De fleste af os drømmer om et dejligt stort garderobeskab eller endda et helt rum med plads til tøj, sko og tasker, med god plads til familiens sengetøj, håndklæder og duge, et sted hvor der er rigeligt plads til det hele, så man ikke skal lede efter hver lille ting, men nemt og hurtig kan finde det man skal bruge. Det er selvfølgelig de færreste af os, der har plads til den helt store ombygning i hjemmet, eller for dens sags skyld til at anskaffe sig et hjem med en overflod af skabsplads, men mindre kan også gøre det. Hvis man tænker i smarte løsninger, kan det ofte lade sig gøre at skaffe sig den eftertragtede ekstra plads, uden at det koster en formue.

Altomindretning-indretning_klædeskab_8
Luksusløsningen er at inddrage et mindre rum i hjemmet, i dette tilfælde et tidligere børneværelse, og indrette det som walk-in-closet. Her er to skydedøre i matteret, hvidt glas sat for døråbningen, så man nemt kan åbne ind til rummet eller lukke det af, når man ikke bruger det. Dørenes rammer er i sort aluminium, hvilket giver en fin kontrast til dørenes hvide glas, og selve rummet er luftigt indrettet med hvide hylder med varierende mellemrum og stænger til bøjler med skjorter og kjoler. En smart og simpel løsning.
Foto credit: Kitchn

Altomindretning-indretning_klædeskab_3
En åben garderobe er en god løsning, hvis man gerne vil bevare overblikket. Her er et helt hjørne af soveværelset taget i brug, og hylderne er tilpasset de skrå vægge, hvilket giver optimal udnyttelse af pladsen. Garderoben er skarpt inddelt med skuffer, hylder og bøjlestænger, med de mest brugte genstande som sko og tøj forneden og puder og tæpper foroven.
Foto credit: Betterliving

Altomindretning-indretning_klædeskab_9
Man kan selvfølgelig også vælge skydedørsløsningen, hvor garderoben er skjult. Her giver de sølvfarvede aluminiumslister og hvide glas et diskret udtryk, så man ikke lægger mærke til skabet, når man træder ind i rummet.
Foto credit: kitchn

Altomindretning-indretning_klædeskab_4
En sjov og stemningsfuld løsning, hvor garderoben bliver indrammet med mørke døre og gennemsigtige glasruder, så den bliver et slags ‘rum i rummet’.
Foto credit: Decoration Art Loft

Altomindretning-indretning_klædeskab_5
Her er det et lille pulterkammer, der er omskabt til garderobeskab med en kombination af kommoder, skotøjsæsker og små kasser til opbevaring samt opsatte bøjlestænger og hylder.
Foto credit: Avlhem

Altomindretning-indretning_klædeskab_1
I stedet for at gemme tøjet væk bag lukkede døre kan man også vise det frem ligesom her, hvor garderoben bliver en hel lille udstilling i sig selv, gjort synlig ved hjælp af et smukt, gammelt vitrineskab, der er ombygget med indsatte bøjlestænger til skjorter og jakker. Det fungerer særlig godt her, hvor rummet er stort og luftigt med masser af plads.
Foto credit: Boligliv

Altomindretning-indretning_klædeskab_7
I stedet for en kompakt løsning med et stort og tungt garderobeskab, kan man også skabe en lettere og mere flydende løsning som her, hvor skabet er monteret på væggen med plads nedenunder og på hver side af skabet til ekstra opbevaring. Det giver mere luft omkring skabet og giver plads til små dekorative indslag som disse praktiske kurve.
Foto credit: Apartment Therapy

Altomindretning-indretning_klædeskab_10
En simpel løsning til hjemmet uden den store opbevaringsplads. Her er tøj og sko let tilgængelige og fylder ikke ret meget. Garderobeløsningen er lavet af lakerede VVS rør, der er sat sammen til et fleksibel og pladsbesparende tøjstativ med plads til det mest nødvendige – og så kan den udvides efter behov ved at tilføje flere stænger.
Foto credit: Firefly Stor Solutions

Altomindretning-indretning_klædeskab_2
I et hjem med skrå vægge og små rum kan det være svært at få plads til garderoben. Her kan en bøjlestang, der er monteret direkte på og tilpasset en skrå væg være en smart og pladsbesparende løsning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *