Hyggelig hængestol til din stue eller terrasse

Hængestole har en helt særlig charme. Som et møbel, der er halvt lænestol og halvt gynge, er der noget rart og behageligt ved at give sig hen til dens bløde vuggen, mens man slapper af og fordyber sig i en god bog. En hængestol bringer mindelser om bedstemors gamle gyngestol, men har et meget lettere udtryk og et moderne design, der passer ind i mange forskellige sammenhænge.

Rattan hængestolen minder lidt om Arne Jacobsens ‘Ægget’ – den har samme afrundede, bløde form, så man virkelig får lyst til at krybe sammen i den, dase og nyde en afslappende fridag eller en hyggestund efter aftensmaden. Stolene er lavet af rattan, et blødt og bøjeligt materiale fra palmetræer, der med sin bøjelighed og styrke er perfekt til flettede møbler. Rattan kan holde til de fleste temperaturer, så det er et rigtig godt materiale til møbler, der skal kunne tåle at stå ude.

Hængestolen kan bruges næsten hvor det skal være, for eksempel som alternativ hængekøje på terrassen til de varme sommerdage eller solrige efterårsdage, som ekstra lænestol i stuen eller som hyggekrog til din teenagers værelse. Dekorer den med et par bløde puder og et varmt tæppe, og så har du ellers en dejlig plads til at slappe af og nyde en velfortjent hvilestund.

Indretning_have_gynge_hængestol_altomindretning_1
Foto: Broste Copenhagen

Indretning_have_gynge_hængestol_altomindretning5 *
Foto: HK Living

Indretning_hænge gynge_hænge stol_altomindretning_2
Foto: Serena & Lily

Indretning_hænge gynge_hænge stol_altomindretning_1343-002
Foto: Sika Design

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *