Udendørsafslapning med gyngeseng

I de lune sommermåneder er det dejligt at kunne opholde sig mest muligt udenfor. Har du god plads på terrassen eller under et skyggefuldt træ i haven, kan du skabe et lækkert dasehjørne med plads til at ligge og nyde varmen, læse eller lade sig vugge i søvn af en mild brise. I modsætning til en hængekøje har den hængende seng god plads, så I kan ligge eller sidde flere sammen, og derved er den perfekt til børnefamilien, der savner en rar og blød plads til fælleshygge eller højtlæsning, ligesom den vuggende sengesofa giver gode muligheder for at tage en udendørs middagslur sammen med kæresten.

Du kan selv bygge en hængende sofaseng, og den kan udformes på mange forskellige måder. Du behøver ikke engang at placere den udendørs, for den gyngende seng kan også være et frisk pust til den indendørs indretning. Hvis du vælger at hænge den op udenfor, er det en god idé at finde et sted, hvor der er lidt læ, så du kan bruge den også i de køligere måneder af året.

haengeseng
Hvis du har et stort træ i haven, der kan bruges som støtte, kan du skabe en hyggekrog i haven, hvor du virkelig kan føle dig i pagt med naturen. Et blomstret sengetæppe og matchende puder giver fornemmelsen af romantisk sommerstemning og går smukt i spænd med omkringliggende blomster, græs og træer.
Foto: Stylefile

haengeseng udendoers
Her er stilen mere minimalistisk, det er afdæmpet sydlandsk luksus, hvor underlagets synlige træ og rebenes grove struktur skaber en rå effekt og giver indtryk af simpel og uaffekteret charme, perfekt til nyforelskede par.
Foto: Freshhome

haengeseng udendors moebler
Du kan også tage en rigtig seng af et let materiale, for eksempel bambus, og hænge det op i sengestolperne. Med en tynd madras eller hynder kan du skabe en stilfuld og simpel soveplads, en lille oase i skyggen.

haengesofa udendoers
En rigtig hængesofa kan til gengæld både være en god plads til en middagslur og et fristed til en gang sommerlæsning i læ for sol og vind.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *