Eksklusivt hus i Kibbutz

Jeg er faldet over denne smukke bolig på Yatzer, designet af den Israelske tegnestue Henkin Shavit. Et lyst og indbydende hus med beliggenhed i en af Israels nordlige kibbutzer. Familien har skabt et meget vellykket hus ved at kombinere forskellige overflader og strukturer meget harmonisk. Som jo er lidt af en kunst.

Husets gulve består primært af en grå beton overflade, som står fint til de hvidmalede trælofter og køkkenelementerne i træ. De store vinduespartier kombineret med de lyse lofter og vægge resulterer i rigelige mængder dagslys.

Ved husets planlægning, blev der lagt vægt på at der skulle tages hensyn til familieforøgelse i den nærmeste fremtid og der skulle være plads til mange gæster.

Her er anvendt en spændende kombination af materialer med overflader i træ, transparent glas, jern, stål, beton og hvide trælofter. Alt sammen skabt i en harmonisk sammensætning, så det ikke opfattes for koldt og sterilt. Et smukt moderne og arkitektonisk hus indrettet med en smagfuld kombination af kontraster, mønstre, nyt og gammelt og design møbler.

1_Kibbutz_House_by_Henkin_Shavit_Studio_yatzer_ 3_Kibbutz_House_by_Henkin_Shavit_Studio_yatzer 4_Kibbutz_House_by_Henkin_Shavit_Studio_yatzer 6_Kibbutz_House_by_Henkin_Shavit_Studio_yatzer 6w_Kibbutz_House_by_Henkin_Shavit_Studio_yatzer 7_Kibbutz_House_by_Henkin_Shavit_Studio_yatzer 8_Kibbutz_House_by_Henkin_Shavit_Studio_yatzer 10_Kibbutz_House_by_Henkin_Shavit_Studio_yatzer 13_Kibbutz_House_by_Henkin_Shavit_Studio_yatzer 21_Kibbutz_House_by_Henkin_Shavit_Studio_yatzer 32_Kibbutz_House_by_Henkin_Shavit_Studio_yatzer 61_Kibbutz_House_by_Henkin_Shavit_Studio_yatzer 71_Kibbutz_House_by_Henkin_Shavit_Studio_yatzer 81_Kibbutz_House_by_Henkin_Shavit_Studio_yatzer 101_Kibbutz_House_by_Henkin_Shavit_Studio_yatzer
Fotos: Yoav Gurin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *