Industriel idyl i Sverige

Hvis du går og overvejer at flytte til Sverige og længes efter grønne træer og dybe søer, kunne dette 300 kvm store hus beliggende en times kørsel fra Malmö, måske være noget for dig. Så kan du se frem til et smukt industrielt renoveret hus ud til vandet, omgivet af over 1000 kvm skov.

Tidligere moebelfabrik i Sverige indrettet til bolig 5

De hvide vægge det mørkmalede betongulv står i skarp kontrast til den grønne natur der omgiver huset, og derpå fremstår huset ikke så køligt og klinisk, som det ville hvis det lå inde i storbyen. Hvis man ikke er så heldig at bo et sted omgivet af grønne træer, kan man i stedet invitere farver og naturen indenfor på anden vis. Her er de organiske og blødere materialer gode, lige fra træ til lamme uld, som går ind og opvejer de hårde og kølige elementer i huset.

 

Tidligere møbelfabrik i Sverige indrettet til bolig 22
Farverne går ind og bløder op på samme måde som materialerne, og beroliger øjet med varme farver med for eksempel et mørkerødt gulvtæppe.

Da dette hus’ stueareal er betragteligt større end en gennemsnitlig stue, er det en god idé at gøre ligesom her, og dele arealerne op i mindre oaser, så det fremstår hyggeligere og mere intimt. Dette kan for eksempel gøres ved at tilføje et større eller mindre tæppe, som giver en form for flade hvorpå man kan indrette sige med sofabord og sofa eller sit trommesæt.

 

Tidligere møbelfabrik i Sverige indrettet til bolig 14
Man skal typisk have nogle klejner i kagedåsen, hvis man vil have en udsigt som denne, men man har jo lov til at drømme.

 

Tidligere møbelfabrik i Sverige indrettet til bolig 17
Blandingen af nyt og gammelt giver et uhøjtideligt og hjemligt præg til de mere kølige vægge og gulv.

 

Tidligere møbelfabrik i Sverige indrettet til bolig 19
Det mørke træ står i flot kontrast til det grå betongulv og de hvide vægge og fungerer samtidig som rumdeler, da bordene omkranser køkkenarealet.

 

Tidligere møbelfabrik i Sverige indrettet til bolig 6
Når mørket falder på, skaber belysning i form af enten ild i pejsen eller en bordlampe intimitet og hygge i det ellers store stueareal.

 

Tidligere møbelfabrik i Sverige indrettet til bolig 13
Med hvide vægge en masse, er der rig mulighed for at hænge billeder op i et større format end man normalt ville gøre, her i form af fotokunst.

 

Tidligere møbelfabrik i Sverige indrettet til bolig 12
Udendørs træterrasse med fantastisk udsigt over søen. Indrettet med to skulpturelle udendørsmøbler.

 

Tidligere møbelfabrik i Sverige indrettet til bolig 11
Enkelt og minimalistisk badeværelse indrettet i sort og hvid med badekar i centrum.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *