Boliginspiration

Søger du ny inspiration til din bolig? Green Village er et boligmagasin, hvor du ikke blot får besked om de nyeste trends – vi giver dig også brugbar boliginspiration, som du kan bruge til at indrette dit hjem.

Indretningen har stor betydning for, om du føler dig hjemme i din bolig eller ej. Med vores boligmagasin vil vi gerne hjælpe dig til at få en bolig, hvor du kan føle dig godt tilpas. Det betyder ikke nødvendigvis, at du skal fylde hjemmet med designermøbler og dyre ting, det gælder snarere om at finde balancen mellem æstetik og funktionalitet. Det er dejligt med smukke ting i hjemmet – men endnu bedre, hvis dit boliginteriør samtidig kan gøre din hverdag nemmere.

Seneste artikler

Funktionelle og inspirerende boligtips

På vores online magasin kan du finde artikler om alt, hvad der har med indretning at gøre. Vi tager udgangspunkt i nye trends, skriver om lækkert skandinavisk design og giver dig tips til smarte og praktiske indretningsløsninger til køkken, stue, soveværelse og børneværelse.

Boliginspiration er jo et bredt emne, derfor fokuserer vi på funktionelt design, der både har personlighed og har kvaliteten i orden. Vi elsker de små, finurlige detaljer, der har en dekorativ effekt, samtidig med at de har en praktisk funktion i hjemmet. Her på indretnings siden ønsker vi at dele ud af vores store viden og passion for boligindretning, men vi har alligevel et særligt fokus i forhold til, hvad vi publicere på siden.

Skandinavisk boligdesign er skønt

Vi elsker den lidt kølige, nordiske stil, som fokuserer på lækkert design og høj anvendelighed. Selvom du kan regne med at blive præsenteret for forskellige stilarter og trends, kan vi ikke løbe fra, at vores forkærlighed for det skandinaviske alligevel skinner igennem. Det er der en grund til. Skandinavisk design fokuserer nemlig i høj grad på, at hjemmet skal være funktionelt, rent og med god plads. Det betyder, at stilen tænker praktisk anvendelighed ind i indretningen, og på den måde bliver boligen rarere at opholde sig i. Selvom du ikke har en stor luksusvilla at boltre dig i, kan du bruge boliginspirationen fra de nordisk design- og indretningsprincipper til at få mere ud af den bolig, du rent faktisk har. Det synes vi er ret fantastisk, og derfor kan du forvente en hel del artikler med fokus på netop skandinavisk stil.

Boliginspiration til hverdagen

Det er jo skønt med glamourøse New Yorker-lejligheder og kæmpestore walk-in-closets, men de fleste af os lever langt mere ydmygt. Derfor vil vi hellere fokusere på, hvordan du kan indrette boligen, så den også fungerer i hverdagen med alle de begrænsninger, som de fleste boliger og familier har. Når vi skriver om nye trends og boligæstetik, er det vigtigt for os, at det er ideer, som også kan tilpasses forskellige boligforhold, og som kan gøre livet lidt lettere for dig.

DIY – kreativ boligindretning

Vi elsker DIY til boligen. Både fordi det er hyggeligt med indretningsprojekter, som man kan gå og pusle med, men også fordi DIY i boligindretning kan tilbyde mere personlige løsninger, som kan tilpasses til forskellige slags boliger. Derfor skriver vi løbende artikler med DIY inspiration til boligen.

Køb boliginteriør og accessories i webshoppen

Det skal være nemt at indrette boligen, og derfor har vi en webshop, hvor vi sælger en stor del af de produkter, vi nævner i vores artikler. Hvis der er noget, du ikke kan finde i shoppen, eller har du spørgsmål til nogle af de ideer og tips, vi skriver om, kan du altid kontakte os. Vi håber, du får brugbar inspiration til din bolig.