Blød indretning med pastelfarver og skydedør

Ideer til smuk indretning kan man finde over alt i verden. For nyligt faldt vi over @farahramliee, der viser sin smukke bolig frem på sin Instagramprofil. Vi blev ret begejstrede for hendes stilfulde boligindretning og DIY detaljer og besluttede at dele indretningsideerne her. Her er klassisk, tidløs indretning for alle pengene, og lige til at bruge som inspiration til egen bolig. Stilen er blød, minimalistisk og afrundet med udpræget skandinavisk stil. Farverne er holdt i afdæmpede pastelnuancer blandet med hvidt. Det giver et roligt og samtidig stilfuldt præg.
En bolig, hvor man kan slappe af i smukke omgivelser.


En pladsbesparende skydedør i blid pastelgrøn giver rummet en smule kant. Vi har før delt vores kærlighed til skydedøre, og er du vild med skydedøre i indretningen, kan du få yderligere ideer her.


Det mørke jernbeslag holder skydedøren på plads, og samtidig bidrager det til et let og luftigt udtryk i rummet, fordi skydedøren svæver let over gulvet.
Nogle foretrækker skydedøre med skjult beslag, men de rustikke, kraftige metalbeslag på skydedøre har nu en helt særlig charme. Hvis du selv overvejer at pifte din indretning op med en skydedør, kan du finde alt, hvad du skal bruge under skydedørsbeslag i vores shop.


Køkkenet er adskilt fra spiserummet uden at fjerne den åbne effekt, som et køkken-alrum giver. I stedet er der opsat en væg med fine, sprossede vinduer på den øverste del. Det giver indtryk af mere plads, selvom der nærmest er tale om to rum i stedet for køkken og spisestue i ét. 


Køkkenet bibeholder det klassiske look. Bordpladens lyse træ og de hvidmalede skabe komplementerer kogeøen, der har et rustikt udtryk med gammeldags gasblus og kedel i stål.


En elegant lille hylde blandt skabene og ellers blot simple, tidløse redskaber som opbevaringsglas og skærebrætter i træ. Læg mærke til elkedlen og de små dåser i meget diskret, lys pastelgrøn.


Skabet her er vi lidt forelskede i. Et flot, enkelt garderobeskab med indsat flet for at gøre det mere luftigt og varmt. Er du selv vild med rattanmøbler, har vi tidligere skrevet et indlæg med inspiration til brug af flet i indretningen.


Soveværelset er holdt i de samme rolige nuancer. En smule pastelfarve med vasen, og ellers bløde, naturfarvede træmøbler- og gulv, med hvidt sengebetræk for at bibeholde det luftige udtryk. Det gyldenbrune sengetæppe skaber en varm kontrast til de lyse, kølige nuancer.


Badeværelset skal være praktisk, og her er ikke meget plads. Til gengæld skaber de flotte vægfliser og det smukke, mønstrede gulv et fint samspil.


Også her spilles der på både varme nuancer med vandhane og lampe i kobber, samt kølige farver med de blågrønne, afdæmpede fliser. En smuk blanding af varmt og koldt.

Foto credit: Instagram @Farahramliee

Skriv et svar