Ford Transit forvandlet til bolig

Normalt er dette ikke den typiske boligreportage, som præsenteres på Altomindretning. Men der var noget der ramte ved friheden og eventyrlysten. Dette par har knoklet et år for at sætte deres Ford Transit i stand og køreklar som en mobil bolig. Det er faktisk lykkedes rigtig godt og de har fået udnyttet meget få kvadratmeter på en optimal måde. Samtidig med at det lille rum er blevet hyggeligt og opfylder de basale funktioner.

Udefra ligner det bare en gammel, slidt Ford Transit, men man bliver overrasket når man ser bilen indefra. Det engelske par Adam Croft og Nikki Pepperell, har brugt det der svarer til 100.000 kroner på at anskaffe kassevognen og omkring 70.000 ekstra på at transformere bilen til noget ekstraordinært.

Som du kan se på nedenstående billeder er der stort set alt det man kan forvente i et almindeligt hus, på blot meget få kvadratmeter. Her er både brændeovn, køkken, bad og en sofa.

Ideen omkring projektet er affødt af alt for høje boligpriser, og nu planlægger parret at tage deres mobile drømmehjem med på en lang rejse.

Hvis du er nysgerrig på at vide mere omkring deres rejse kan du se mere på deres blog.

anderledes boligreportage_ford transit forvandlet til en bolig_Altomindretning_2

anderledes boligreportage_ford transit forvandlet til en bolig_Altomindretning_3

 

anderledes boligreportage_ford transit forvandlet til en bolig_Altomindretning_5

anderledes boligreportage_ford transit forvandlet til en bolig_Altomindretning_6

anderledes boligreportage_ford transit forvandlet til en bolig_Altomindretning_7
Fotos: Thevandiary

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *