5 bud på en DIY magasinholder

Er du den der altid har en bunke magasiner liggende? Magasiner kan være en fin udsmykning i sig selv, når bare man har den rigtige opbevaring til dem. En DIY magasinholder kan være løsningen til dig, der lige står og mangler sådan én, men ikke har fundet nogen som passer ind i din bolig.

Udover det, er det jo altid smaddersjovt med en DIY, og vi har fundet nogle forskellige muligheder til jer, som vi håber at kan være til inspiration.

Ved hjælp af kun to små brædder, kan du skabe dette minimalistiske og skulpturelle kryds til dine magasiner, se meget mere her hos Homedit. Man kan selvfølgelig bruge hvilken som helst træsort, eller male det i en farve der passer til dit hjem.

Med denne løsning har du mulighed for at vælge en type stof der passer til din stue, og som kan give en fed effekt. Du kan også male stængerne og samlingerne hvis du vil have et mere ensartet udtryk. Du kan se mere her hos I Spy DIY.

Her har vi en supernem løsning, som ikke kræver de store midler eller kompetencer. Men resultatet er bare så fint, samtidig med at det kan fungerer som vægpynt, fx ved dit skrivebord eller i dit soveværelse. Se mere om denne løsning her hos Burkaton.

Hvis du er vild med multifunktionelle møbler, så se med her. Denne løsning kræver heller ikke særlig meget, blot en stabil bund evt af træ, eller beton, nogle stropper af evt stof eller læder og til sidst en lille pude – og vupti så har du en magasinholder og en siddeplads! Denne løsning kan variere meget i udtryk, alt efter hvilke materiale og farver du vælger at anvende. Hvis du har forelsket dig i denne løsning, men ikke har mod på at lave den selv, kan du faktisk også købe den her hos Selekkt.

Denne magasinholder ser lidt mere kompliceret ud, og vil helt sikkert gøre dine gæster imponerede over dine håndværksevner. Men hemmeligheden er, at den faktisk ikke er så svær at lave, den kræver lidt flere midler end de andre løsninger, men resultatet er rigtig fint. Se mere her hos Homedit.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *