Chunky tæpper

Et chunky uldtæppe står klart på vores ønskeliste for denne vinter! Plaider er generelt en utrolig hyggelig ting, som hører til i de kolde måneder, sammen med en varm kop te og en god bog. Men disse chunky uldtæpper må alligevel være øverst på skalaen, over hyggelige og indbydende plaider! Tæpperne strikkes med armene, hvilket kan være et sjovt projekt at kaste sig ud i, og så bliver tæppet jo også ekstra særligt, hvis du selv har lavet det.

Tænk hvor dejligt det ville være, at putte sig under dette tæppe en kold vinterdag.


Tæpperne spiller rigtig godt sammen med sengetøj af hør. Vælg en garnfarve der giver kontrast og passer godt til puderne på din seng.


Du kan også bruge uldtæppet i stedet for en dyne, når der skal hygges i sengen. Uld har den fantastiske egenskab at det regulerer varmen, så med et uldtæppe i sengen er du sikret en behagelig temperatur.


Den chunky plaid kan også bruges som et sengetæppe, enten over hele sengen, eller bare nede i bunden. Du vil sikkert blive overrasket over, hvor meget sådan et tæppe, kan pifte op på dit soveværelse!


Den chunky plaid er mest oplagt at bruge i sofaen. Her kan du rigtig nyde at putte dig i det store tæppe, når du sidder og ser fjernsyn eller bare hygger med en kop kakao.

Her kan du se en video, som viser dig, nøjagtigt hvordan du kan strikke dit helt eget tæppe:

Kilder/source:
Forsidefoto: Decor Dots // Foto 1: Archer Interiors // Foto 2: Etsy Ohhio // Foto 3: oh.eight.oh.nine // Foto 4: Knitting Noodles //

2 Comments

 • Hej 🙂
  Jeg er interesseret i, at høre hvor du har købt garnet til dit chunky uldtæppe?:) Det er smadder smart !
  Jeg kan ikke finde nogle uld-nøgler der er så store..

  Mvh. Sanne

 • Hej:)
  Det er nogle super flotte og lækre tæpper.
  Jeg ville også gerne vide, hvor man kan få fingrene i sådan noget garn?
  Findes der også en opskrift, tænker specielt på det grå?
  Venlig hilsen Rie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *