DIY projekter til drengeværelset

Når det kommer til børneværelset, kredser vi gerne lidt ekstra om indretningen. Børneværelset må gerne være inspirerende og opfordre til leg, men det er også vigtigt med et funktionelt børneværelse, med en masse opbevaringsplads. Det er også oplagt at kaste sig over DIY projekter til børneværelset, hvis du gerne vil have en indretning der afspejler dit barns interesser, eller hvis dit barn har behov for en hel specifik form for opbevaring.

Vi har fundet en masse inspiration til DIY projekter til drengeværelset, men som selvfølgelig også kan bruges til pigeværelser. Vi har opdelt projekterne i 4 temaer, ud fra nogle populære interesser, som dit barn måske har.


Hvis du har en dreng som er bidt af bil-dillen, så er det oplagt at bruge biler som tema på dit barns værelse. Det kan du for eksempel gøre ved, at bruge dele fra biler i indretningen, så som at lave en gynge af et bildæk, eller bruge andre bilreservedele som pynt på værelset. Hvis dit barn har flere biler end han leger med, kan du også bruge de små legebiler som dekoration. Det kan for eksempel være, at lave en bilbane rundt om en dørkarm hvor du limer biler på, eller bruge små biler som greb på kommoder. Det kan også være, at du mangler opbevaring til de mange biler, her er det en god idé at tænke i kreative alternativer, som gør det sjovt for barnet at rydde op. Du kan for eksempel lave små garager til bilerne, eller på anden vis markere et sted, hvor bilerne skal opbevares.


Hvis du har en lidt større dreng, kan det være at han har nogle hobbyer han bruger sin tid på, såsom at stå på skateboard. Drenge i teenagealderen, vil ofte gerne have et mere sejt værelse med kant, og gerne noget der afspejler deres interesser og identitet. Der findes mange måder at bruge et skateboard på, du kan for eksempel bruge dem som hylder, enten med eller uden hjul. Selve hjulene kan også bruges som knager eller greb, til for eksempel et natbord. Du kan også bruge pladen fra et skateboard som en magasinholder, eller et lille bord, hvis du sætter nogle ben på. Hvis ikke din dreng har nogle aflagte skateboards som han ikke længere bruger, kan du forsøge at finde nogle billige brugte på nettet.


Mange børn interesserer sig for Lego, og har en hel masse af det. Der findes forskellige DIY projekter til hvordan du kan opbevare Lego, men det er også sjovt at tænke i, hvordan du kan bruge Lego som dekoration på værelset. Ved at gøre det, kan du give dit barn et værelse der afspejler hans interesser, som han helt sikkert vil synes godt om. De små Lego-figurer kan være meget dekorative at udstille, og du kan bruge dem for eksempel til et vægur, som kabelholdere, lime dem på låget af krukker, eller udstille dem i en ramme, som på billedet her for oven.


Hvis din dreng går til noget sport, så er det sandsynligt, at det er en stor del af hans identitet. Der findes flere sjove måder, at inddrage sportsudstyr i indretningen, du kan for eksempel bruge tennisketchere som spejle eller opslagstavler. Hvis det er en boldsport såsom fodbold, basket eller håndboldt, som dit barn er bidt af, er der mange sjove måder at lave mål på, så dit barn også kan spille lidt bold på sit værelse. Det er også en mulighed at bruge diverse stænger, fra for eksempel bordfodbold eller hockey, som knagerækker eller garderobestænger.

Vi håber at du er blevet inspireret til DIY projekter, til dit eget barns værelse.

Hvis du er interesseret i at lave hylder som på forsidebilledet, kan du finde guiden her.

Kilder/source:
Forsidefoto: Jenna Burger Design // Foto 1: Skona Hem // Foto 2: Real Simple – Jim Franco //  Foto 3: Les Enfants du Design // Foto 4: HGTV // Foto 5: Snacks // Foto 6: CDIY // Foto 7: Kids Design Life // Foto 8: Wise DIY // Foto 9: Ane og Co. // Foto 10: Noes Design // Foto 11: JAN bord af xo-in my room // Foto 12: Country Living // 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.