Rustikke trækasser i indretningen

Du kan give nyt liv til den gamle frugtkasse, ved at inddrage den i indretningen. De rå trækasser tilføjer et sjælfuldt og rustikt udtryk til indretningen, og kan bruges til mange forskellige formål i hjemmet. Du kan enten stable dem så de danner en reol, hænge dem op på væggen og bruge dem som hylder eller montere hjul på dem og bruge dem til legetøj. Kun fantasien sætter grænser. Kasserne findes i mange forskellige størrelser, du kan være heldig at opstøve dem på loppemarkeder, eller i andre genbrugsbutikker, men du kan også tilføje ekstra varme og sjæl til nye kasser, med lidt mørk bejdsning.


Trækasser i alle størrelser kan nemt bruges i køkkenet. En lille trækasse på køkkenbordet, fyldt med dine yndlingsting, kan pynte utrolig meget. Der findes så mange fine skærebrætter, salt- og peberkværne, oliekarafler og glaskrukker, som tilføjer en hyggelig stemning til dit køkken. Du kan også hænge trækasserne op på væggen, og udstille dine fineste kopper og krukker i dem.


Trækasser til legetøjet er en klassiker. Det er nemt at skrue nogle hjul i bunden på en trækasse, og eventuelt give dem lidt maling. I stedet for de krydsfinérskasser, som man ser mange steder, kan man også her bruge de rustikke frugtkasser, eller gamle ølkasser, som et sjovt indslag i indretningen.


Trækasser er også oplagte at bruge som natborde i soveværelset, for stilles kassen på højkant, opnås den perfekte højde for et natbord. Kombiner gerne kassen med en rustik vintagelampe, for at fuldføre looket. Inde i kassen kan du gemme bøger og magasiner, eller små kasser til opbevaring.


De små trækasser, som du typisk kan finde på loppemarkeder og i vintagebutikker, kan tilføje varme til enhver arbejdsplads. Det er netop på skrivebordet, at man har behov for opbevaring af mindre ting, såsom blyanter, sakse, hæfteklemmer og andre ting, som er rare at have ved hånden.


Hvis du ønsker at gå all-in på trækasse looket, så kan du stable de rustikke kasser, så de danner en reol. Reolen er perfekt til stuen eller spisestuen, hvor de kan danne ramme om dine bøger, fine vaser og pynteting.

Vi håber at du er blevet inspireret til, hvordan du kan bruge rustikke trækasser i dit hjem!

Du kan, blandt andet, købe en tilsvarende frugtkasse her.

Kilder/source:
Foto 1: Louisiana Lagniappe // Foto 2: Nest // Foto 3: Second Life Of Mine // Foto 4: rumochrabalder // Foto 5: Alvhem // Foto 6: The Home Deco Salon Blog // Foto 7: Viv + Bo // Foto 8: Rickerlr // Foto 9: Lonny // Foto 10: Lotta Agaton //

2 Comments

    • Hej Christel,
      Kan ikke lige umiddelbart finde stolen. Tvivler på om den kan købes i norden, da selve projektet er fra USA. Måske er det en stol de har haft til salg i Serena & Lily i sin tid.
      /Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *