Sjove DIY lege til indendørs

På grund af Coronavirus står vi lige nu over for et Danmark, hvor vi skal isolere os og i størst muligt omfang opholde os indendørs.

Har du små børn, er det helt sikkert for kedeligt for dem i længden – der skal ske noget! Benyt chancen til at lave en hyggelig fællesaktivitet med dine børn. Selvom I er indenfor, kan I sagtens have sjove lege og aktiviteter sammen. En simpel, billig og nem løsning er at lave legetøj ud af gamle papkasser. Børn elsker at få lov til at udfolde deres kreativitet ved at skabe noget, og det eneste I skal bruge er et par papkasser, en tusch, en hobbykniv eller saks og hvad I ellers har liggende af gamle klemmer, stofstykker eller snor. Kun fantasien sætter grænser, og dine børn vil elske, at det er noget, I laver i fællesskab. Herunder har vi samlet et par forslag til legetøj, som I kan bruge som inspiration.


Foto credit: Villa Appelzee
Et hjemmelavet bordfodboldbord, hvor børnene kan more sig med at dyste om den store fodboldpokal. I skal blot bruge en aflang papkasse, en bordtennisbold, klemmer og 4-6 aflange pinde. Mal gerne de to holds klemmer i hver sin farve, så man kan se forskel på dem.


Foto credit: Mollymocrafts
Pap, snor og et stykke stof eller papir, og vupti! Et farlig sørøverskib parat til eventyr.

DIY_børn_altomindretning_1
Foto credit: Mia Kinoko
Et dukkehus er altid et hit. I kan lave alt fra et lille hus, hvor der bare er plads til dukker og tøjdyr, til et stort, der kan fungere som barnets egen, private hule. Pynt eventuelt med figurer klippet af glanspapir, stof eller tapetrester.


Foto credit: Estefimachado
Et musikalsk indslag. Alt hvad I behøver er snor, pap og eventuelt en korkprop eller andet, der kan limes på som knapper, og så har dit barn den sejeste guitar. Har I mod på det, kan I jo supplere med tromme eller trompet og danne et lille børne- eller familieband.

DIY_papkasse_børn_Altomindretning_3
Foto credit: Estefimachado
Børn elsker huler. Små private gemmesteder, hvor de kan kravle i skjul og være sig selv. Har du en stor papkasse liggende, kan I sammen lave den om til børnenes helt eget TV, hvor de kan styre, hvad der skal vises.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *