Pift din entré op med spejle

Entréen er et af de rum, der er nemme at overse når vi indretter os. For mange er en entré bare der, hvor de store vinterjakker fylder det hele og hvor man ikke opholder sig synderlig. Men hvis man gerne vil have et indbydende hjem, og gøre et godt førstehåndsindtryk på sine gæster, så er det vigtigt at man også her, gør sig umage med indretningen af sin bolig. 

I denne artikel har vi lagt vægt på spejle i entreen. Mange entreer er ikke særlig store, så her kan spejlet med fordel benyttes, da de giver en fornemmelse af, at rummet er meget større, end det egentligt er. Jo større et spejl man vælger, desto mere forstærker man effekten. Udover dette, er det jo også meget praktisk med et spejl i entreen, hvis man lige skal på makeuppen eller halstørklædet, inden man skal ud af døren om morgenen.

Simple spejle

altomindretning_spejl_entre_inspiration5

altomindretning_entre_spejle3

Vi har fundet fire simple spejle, der kan give entreen lidt kant, med deres sorte rammer og industrielle udtryk. Brug dem i den lidt større entre, hvor der er plads til dem og skab den perfekte stemning, ved at stille en stor grøn plante ved siden af. Det giver liv med planter, og så skaber det den fineste effekt, når de grønne blade bliver genspejlet, i det store flader.

Runde spejle

altomindretning_entre_spejl_inspiration4

altomindretning_entre_spejle1
Runde spejle er sjove og lidt anderledes. De giver et harmonisk udtryk, og er perfekte i den mindre entre. Fælles for runde spejle er, at de tilføjer lige dét ekstra i indretningen. Hvis man er modig kan man vælge glasset i en anden farve, der gør at spejlet bliver til en skulpturel vægdekoration, og tilføjer noget spændende til indretningen i entreen.

Gulvspejle

altomindretning_entre_spejl_inspiration3

altomindretning_entre_spejle2

Vi har sagt det før, men der er ikke noget bedre, end et stort og godt spejl i en entre. Det er praktisk når man skal ud af døren, og så giver det den ultimative visuelle effekt af, at rummet syner meget større og lysere. Det kan derfor være en god investering, og selvom man umiddelbart skulle tro at et stort gulvspejl er dyrt, kan det kan godt lade sig gøre at finde et, som er til at betale. 

Spejle med træ

altomindretning_entre_spejl_inspiration1

 

altomindretning_entre_spejle4

Det er oplagt at have et spejl med træ-detaljer i entreen, da træ giver både varme og lidt liv til indretningen. Man kan også nemt finde et spejl med træ til enhver stilart, om det er det nordiske look med en lys træsort du søger, eller for eksempel noget mere retro af en mørkere træsort. Her er fire forskellige bud på stilrene, enkle spejle, med rammer eller detaljer af træ.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *