We Do Wood – Bæredygtige entrémøbler

Vi er vilde med møbel- og interiørvirksomheder, som tør tage stilling til den voksende forbrugskultur, den hastige nedslidning af naturressourser, og bæredygtighed i det hele taget. Det er blandt andet derfor, at vi er så glade for den danske virksomhed, We Do Wood.

Udover at designe æstetiske møbler, i deres helt egen genkendelige stil, fremstiller We Do Wood hele deres sortiment, i bæredygtig moso bambus. I følge We Do Wood, er moso bambus verdens mest bæredygtige naturressource, da bambusen vokser på blot 4 år, og derved kan holde trit med hastigheden af forbruget. Bambusen kommer fra certificerede plantager, hvor den ikke kommer i kontakt med nogen form for kemikalier, pesticider, herbicider eller gødninger. We Do Wood tager yderligere en række hensyn, for at reducere deres udslip af CO2, og stræber I det hele taget efter, at tage ansvar for deres produktion.

We Do Wood har blandt andet lavet nogle smukke og funktionelle entrémøbler, som består af et garderobestativ, en væghængt skohylde og en smart slagbænk til opbevaring. Produkterne har en lidt rå og urban fremtoning, i et interessant og nytænkende design.

Shoe Rack skohylden er yderst funktionel og fleksibel, da den kan tilpasses efter alle typer og størrelser af sko. Skohylden løser problemet med sko der roder i entréen, på æstetisk vis. Den fås med beslag i både sort metal og messing.

Coat Frame garderobestativet er vægmonteret, og er ligeledes et meget funktionelt og fleksibelt møbel. Stativet fremstår som en flot vægdekoration, og smuk ramme om familiens jakker.


Correlations Bench, er en flot slagbænk der kan bruges til huer, vanter og ekstra overtøj i entréen. Slagbænken kan også sagtens anvendes til andre formål i boligen, hvor der kan være brug for ekstra opbevaring og siddepladser. Du kan for eksempel bruge den på børneværelset til legetøj, eller i køkkenet ved spisebordet. Det er også muligt at fæstne to, eller flere, bænke sammen, hvis der er behov for det.

Netop fordi vi er så begejstrede for We Do Woods møbler, er vi stolte af at kunne tilbyde nogle håndplukkede produkter fra deres sortiment, på vores webshop. Du kan gå ind på vores webshop, hvis du ønsker at få flere informationer om disse produkter, eller hvis du vil se deres børnemøbler, som vi også har valgt til vores webshop.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *