5 julekranse der skaber hygge i december

Julen nærmer sig, og vi har vist alle brug for at hygge lidt ekstra derhjemme. Smuk oppyntning er med til at skabe en dejlig stemning af julehygge i hjemmet. 

En af de nemmeste former for julepynt er julekransen. Det er den helt klassiske pynt, som vi typisk forbinder med adventskranse med lys, men du kan også hænge en fin julekrans på hoveddøren eller på væggene i stuen eller entreen.

For et par uger siden lavede vi en lille inspirationsguide til, hvordan du selv kan lave en julekrans. For dig, der savner lidt yderligere inspiration eller ikke helt er til DIY-julepynt, får du i dag inspiration til 5 forskellige typer kranse, der kan skabe julehygge i hjemmet op til jul.


Denne flotte julekrans fra Nordal er afdæmpet i farven. Dermed passer den især godt til dig, der ønsker et mere roligt udtryk uden for meget glimmer. Den er robust og holdbar, og derfor er den velegnet til at hænge både udendørs såvel som indendørs.
Find den her i vores shop.


Julekransen Misteltoe fra House Doctor er lavet af tørret buksbom med en smule glitter strøet diskret ud over bladene. Du kan finde kransen i to forskellige størrelser, og det klassiske udtryk betyder, at kransen passer til enhver indretningsstil. Hvis du tilføjer et par enkelte stearinlys, vil den være perfekt som adventskrans.


Denne frodige krans er lavet af peberbær, der er små, tørrede peberkorn. Den røde farve og det naturlige udtryk gør den til en velegnet modvægt til den klassiske granpynt. Brug den som borddekoration med et lys i midten, eller hæng den på døren som en varm velkomst til gæster. Du kan finde den her i vores webshop.

Nordal står også bag denne fine, afdæmpede julekrans. De små hortensiablomster er lavet af stof, mens bladene er af plast. Det giver en holdbar krans, der også kan holde til at hænge udenfor. Den gyldenbrune farve står især godt til bløde, gyldne juletræskugler og smukke kobberlysestager, men du kan også mikse den med hele paletten af farverig julepynt.

Hele Nordals serie af julekranse kan holde året rundt. Deres afdæmpede, efterårsagtige udtryk betyder, at de ikke virker malplacerede, når julen er overstået og resten af julepynten bliver pakket væk. Korpo har et lidt vildt udtryk, der ligner en krans, du selv har flettet af vilde blomster, blade og bær. Jurmo derimod er mere pæn med blomster, der ligner hortensiaer fra haven. Du kan nøjes med en enkelt krans eller pynte op med flere, som du mikset og matcher på tværs af form og farve.
Begge modeller fås i både rød og naturfarvet.

Skriv et svar