6 julegaveideer til babyen

Der findes så mange fine ting til små babyer i dag, at den største udfordring ved at købe en gave til dem, kan netop være at vælge imellem de mange fine ting. Det kan også være svært at købe gave til én, der ikke kan fortælle hvad de ønsker sig, så her må man bruge fantasien samt barnets alder og interesser, for at finde frem til den rigtige julegave. Det gælder om at tage udgangspunkt i sanser, hvad kan et lille barn lide at røre ved, lege med, se på, puttes i eller høre på? Vi har fundet 6 gode bud på en julegave til babyen, som vil vække glæde hos det lille barn (og sikkert også hos forældrene).

Ringtårn i flotte farver: Ringtårnet er et sjovt og udviklende legetøj, hvor barnet kan øve sin finmotorik og koordination. Stabeltårnets flotte farver stimulerer barnet, samtidig med at det pynter i indretningen.

Sengehimmel af økologisk bomuld: En smuk sengehimmel i afdæmpede farver, er helt perfekt til hyggekrogen på værelset, eller over babys seng. Denne fine sengehimmel fra Konges Sløjd, skaber et trygt og afskærmet rum for den lille baby, når der skal soves eller hygges.

Påfugleuro med musik: Utrolig smuk påfugleuro, som fås i forskellige farver og med et lille håndtag af træ. Den OCS-certificerede uro, spiller den beroligende melodi Lullaby, og kommer i en rigtig fin gaveæske, som gør den til en oplagt julegave til den mindste musikelsker.

Aktivitetsstativ med søde figurer: Et aktivitetsstativ er et absolut must-have, til den lille baby. Dette stativ er så smart, da det er muligt at udskifte figurerne på stativet, så den lille baby kan kigge på noget forskelligt. Stativet fremstår enkelt og smukt, hvilket gør at det ikke stikker ud fra hjemmets øvrige indretning.

Træklodser med bogstaver: Bogstaveklodser er en gave, som den lille baby kan bruge i lang tid. De flotte træklodser kan bruges til at lege med, stable op og bygge med, men også til at stave med. Legeklodserne er derfor et velegnet legetøj der kan bruges flere år frem, udover at de også pynter på værelset.

Fjerlampe til loftet: Det er vigtigt med godt lys på børneværelset. Lampen i loftet skal gerne give et diffust og spredt lys henover værelset, hvilket er en af grundende til at denne fine fjerpendel er så velegnet til formålet. Udover at lampen giver det perfekte lys, så er den også utrolig smuk og stemningsgivende på det lille babyværelse.

Vi håber at du har kunne bruge denne liste, og ønsker dig held og lykke med julegavejagten til den lille!

Nederste foto med fjerlampen er fra Numero 74.

Denne artikel kan indeholde affiliatelinks.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *