6 julegaveideer til barnet

Inden længe går vi december i møde, og du er sikkert allerede begyndt at gruble over de julegaver der skal købes, til den kommende højtid. Vi tror på at give gaver af kvalitet, gaver der er holdbare og ikke skal smides ud inden vi når til sommeren. Gaver af kvalitet kan være lidt mere bekostelige, men hellere 1 god gave, end 10 gaver af ringe kvalitet. Hvis du giver gaver af ordentlige materialer, kan de også holde til at blive brugt, og kan med fordel gå i arv til mindre søskende eller sælges videre. Vi har samlet 6 gode bud på æstetiske og sjove julegaver til barnet, af god kvalitet.

Børnemøbler fra We Do Wood: We Do Woods smukke børnemøbler er kommet for at blive. Disse karakterfulde møbler, af bæredygtige materialer, har noget helt særligt over sig. Møblerne har allerede vundet sig plads som en klassiker på markedet, og vil uden tvivl kunne gå i arv mellem generationer.

Siddende venner fra Sitting Bull: Sitting Bull har lavet en række store tumledyr eller sækkestole, af holdbart og slidstærkt materiale. Tumledyrene er utrolig fine og dekorative, samtidig med at de opfordrer til leg og brug af fantasien. Dyrene fås 4 forskellige designs, hver med sin charme.

Kasseapparat fra Kids Concept: Kids Concept er et svensk firma der stræber efter at lave simple, holdbare og bæredygtige legesager, som spreder glæde. Dette kasseapparat fra Kids Concept er utrolig gennemtænkt, med både en skuffe til mønter, 2 betalingskort og en kvitteringsrulle. En helt oplagt gave til den lille købmand.

Farv selv tæppe fra Play & Go: Vi er store fans af Play & Go, som har udviklet dette geniale produkt, som er et legetæppe, en bæretaske og en opbevaringspose i ét. Produktet gør hverdagen med oprydning af legesager nemmere, og gør legen sjovere, da den kan flyttes med rundt omkring. Opbevaringsposen fås i forskellige designs, men denne limited edition, som kan man selv farvelægge, er en sjov og nyttig gave til det kreative barn.

Funkis dukkehus fra Ferm Living: Dukkehuse går aldrig af mode, det er et klassisk legetøj til især små piger, som bringer timevis af leg. Dette flotte legehus fra Ferm Living tager det dog skridtet videre, og tilføjer en ekstra funktion til det klassiske legetøj. Legehuset kan nemlig også bruges som en lille væghængt reol, til opbevaring af bøger og legetøj. Det lille funkis hus er både til leg, opbevaring og udstilling, og står især flot til en farvet væg.

Legekøkken fra Kids Concept: Her har vi endnu en julegaveidé fra Kids Concept, som er et æstetisk og holdbart møbel til børneværelset, såvel som at det er et gennemtænkt og fantasifuldt legetøj. Legekøkkenet, i smukke pastelfarver, kommer med en række matchende tilbehør som kan sætte gang i en god køkkenleg!

Vi håber at du har kunne bruge denne artikel, som inspiration til den helt perfekte julegave til dit barn.

Denne artikel kan indeholde affiliatelinks.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *