10 julegaveideer til kvinden

Julegavejagten er ikke altid nem, man vil jo så gerne både overraske og glæde modtageren, og hvad skal man lige finde på? Om det er din hustru, kæreste, søster, datter, mor, veninde eller noget helt sjette, så kan vi kvinder altså være lidt svære at shoppe til. Tror du måske. Inderst inde, er vi jo bare glade for alt hvad der ligger en kærlig tanke bag, men nu får du alligevel lige 10 bud på en god julegave til kvinden (…og listen kan selvfølgelig også bruges til manden!)


Opbevaringsboks med spejl: Denne fine opbevaringsboks med integreret spejl og låg, samt inddeling til smykker og nips  – en rigtig god gave til kvinden eller pigen. Boksen er udført af piletræ med et spejl på undersiden af låget samt et lækkert håndtag i læder.

Hængende urtepotteskjuler: Pift hjemmet op med lidt grønt liv med denne fine urtepotteskjuler fra Bloomingville i glaseret stentøj.

Pastel grøn termokande fra Nordal: charmerende termokande, der holder godt på den varme drik.

Kaffekopper i keramik – Scs: Kinto kaffe krus fremstillet i et smukt unikt design i fine rolige farvetoner. Kinto er et japansk mærke af høj kvalitet, som lægger stor vægt på holdbarhed, funktionalitet og design af deres produkter. For os er der få ting, som skaber mere hjemlig hygge end smukke keramikkrus.

Termokop Travel Tumbler fra Kinto: En termokop er en virkelig god gaveidé, da det stort set er alle der kan bruge en god termkop. Det gælder både den miljøbevidste, der tager termokruset med farten, når du køber din kaffe to go.
Kruset kan bruges til både varme og kolde drikke i op til seks timer og fås i to størrelser 350 ml og 500 ml og fås i både khaki- farvet og sort.

 

Yoga plakat fra Art By Major: Marie Jørgensen har lavet nogle enkle og smukke plakater med yoga poses, med et snert af humor. Plakaterne passer perfekt til kvinden som er fan af yoga, og som ønsker en personlig indretning som afspejler interessen. Plakaterne findes i forskellige udgaver og kan bruges mange steder i hjemmet som dekoration, og måske også som en lille påmindelse om hendes yoga praksis.

Eos pendel: Pendel fra Umage, lavet af hvide gåsefjer som er syet og limet sammen. Pendlen fås i forskellige størrelser og farver, og afgiver et utrolig blødt og behageligt lys som skaber en hyggelig stemning til ethvert rum.

Rosa termokande fra Nordal: Smart og moderne termokande, der holder godt på den varme drik.

Kaffekopper i keramik – Scs: Kinto kaffe krus fremstillet i et smukt unikt design i fine rolige farvetoner. Koppen er fremstillet ved hjælp en drejnings teknik og har fået en to-lags glasering.

Salt & peber sæt fra Bloomingville: Rustikt salt & peber sæt fra Bloomingville i akacietræ.

Vi håber at du har kunne bruge denne artikel, for at finde frem til den helt rigtige julegave til hende!

Denne artikel kan indeholde affiliatelinks.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.