6 julegaveideer til kvinden

Julegavejagten er ikke altid nem, man vil jo så gerne både overraske og glæde modtageren, og hvad skal man lige finde på? Om det er din hustru, kæreste, søster, datter, mor, veninde eller noget helt sjette, så kan vi kvinder altså være lidt svære at shoppe til. Tror du måske. Inderst inde, er vi jo bare glade for alt hvad der ligger en kærlig tanke bag, men nu får du alligevel lige 6 solide bud på en god julegave til kvinden (…og listen kan selvfølgelig også bruges til manden!)

Yoga plakat fra Art By Major: Marie Jørgensen har lavet nogle enkle og smukke plakater med yoga poses, med et snert af humor. Plakaterne passer perfekt til kvinden som er fan af yoga, og som ønsker en personlig indretning som afspejler interessen. Plakaterne findes i forskellige udgaver og kan bruges mange steder i hjemmet som dekoration, og måske også som en lille påmindelse om hendes yoga praksis.

AYTM Vivero vandkande: Med den store plantetrend vi har i dag, er en vandkande næsten uundværlig. Men det er dog langt fra alle, der har investeret i en æstetisk vandkande – og derfor er netop denne gave rigtig god. Nu er det slut med at vande planter med et vandglas – værsgo, den smukkeste og mest elegante vandkande af messing, fordi kun det bedste er godt nok til hendes planter!

Twis pendel fra House Doctor: Hvis hun bringer lys ind i dit liv, kunne du overveje at give lys til hendes, med denne fine pendel fra House Doctor. Udover at pendlen er trendy, skulpturel og smuk, så afgiver den også et rigtig godt lys, som gør den egnet til alt fra soveværelset til spisebordet.

Karaffelsæt fra Kinto: Det japanske Kinto er kendt for sine gennemtænkte slow-coffee produkter, af høj kvalitet. Så hvis modtageren af din gave er en kaffeelsker, så er dette flotte karaffelsæt, et godt bud på en julegave. Karaffelsættet indeholder en smuk glaskande, et genanvendeligt kaffefilter i rustfrit stål og et målebæger.

Skohylde fra We Do Wood: Det er altså ikke nogen myte, det der med at mange kvinder elsker sko – den er god nok. Hvis modtageren af din gave også elsker sko, hvad kunne så være bedre end en æstetisk skohylde? Men faktisk behøver man ikke engang at gå så højt op i sko, for at ønske sig denne smukke skohylde til entréen, den er bare svær ikke at elske!

Hovedgærde fra OYOY: I de kolde måneder bliver der ofte gjort lidt ekstra ud af indretningen i soveværelset. Dejligt sengetøj, pyntepuder, sengetæpper og hyggelig belysning, danner rammen om en vinterrede i soveværelset. Så hvorfor ikke tage det skridtet videre, med dette skønne hovedgærde fra OYOY? Det flotte hovedgærde har to flotte farver og kan hænges op på væggen med læderstropper, den heldige modtager af denne gave vil helt sikkert takke dig, når hun sidder og læser i sengen, eller se ipad.

Vi håber at du har kunne bruge denne artikel, for at finde frem til den helt rigtige julegave til hende!

Denne artikel kan indeholde affiliatelinks.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *