DIY julepynt af trækugler

Det er bare lidt ekstra hyggeligt med DIY projekter i den søde juletid. Det kan være til glæde for både store og små, at samles om kreative juleprojekter. Men hvad skal man finde på, når man ikke orker flere kravlenisser og musetrapper? Det har vi et bud på. Der er nemlig uendelig mange måder, hvorpå man kan bruge store træperler, til nemme og flotte juledekorationer.


De lyse træperler er spot-on med den nordiske trend, som er særlig smuk i juletiden. Hvis du har mod på det, så kan du kaste dig ud i en storslået perlekrans, som pynt på julebordet. Men mindre kan også gøre det, en lille ring af træperler kan nemlig snildt bruges som servietholder på tallerkenen. Det er også et nemt og overskueligt projekt for et barn.


En guirlande af træperler er også et rigtig sjovt projekt, som man kan præge på mange måder. Du kan for eksempel hænge juleornamenter mellem perlerne, eller du kan male perlerne i forskellige farver og mønstre. Det gode ved dette projekt er, at det kan justeres i sværhedsgrad, alt efter om det er et barn eller voksen der laver det.


Træperlerne fås i mange forskellige størrelser, som gør at de også egner sig godt som ornamenter i sig selv. Du kan både hænge dem på juletræet, eller som pynt på nogle flotte grene. Mal kuglerne delvist og med mønstre, for en flot effekt.


Hvis du godt kan lide en naturlig indpakning, med brunt gavepapir og snor af naturmaterialer, så er trækuglerne helt oplagte som prikken over i’et på gaven. Kuglerne kan nemt bindes på pakken, enten ud fra sløjfen, eller langs snoren. Du kan også bruge kuglerne som unikke til-og-fra kort, ved at skrive på dem.


Ved hjælp af ståltråd, kan du også nemt lave stjerner af træperler. Stjernerne kan laves i alle størrelser, og hænges på juletræet, væggen eller måske døren. Du kan også lægge stjernerne på bordet og bruge dem som en smuk bordskåner.

Vi håber at du er blevet inspireret til at gå igang med dit helt eget træperle-projekt. Træperler i forskellige størrelser kan blandt andet købes her.
Rigtig god fornøjelse!

Kilder/source:
Forsidefoto: DEAVITA // Foto 1: Tafelgut // Foto 2: Bildschoenes // Foto 3 & 4: DEAVITA // Foto 5: Liebes botschaft // Foto 6: A Merry Thought // Foto 7: Petit Pippin // Foto 8: an-magritt // Foto 9: Liv Sandvik Jakobsen blog // Foto 10: DEAVITA //

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *