Dekorer dit badeværelse med tapet

Tapet og badeværelse, det er to ting man ikke ofte forbinder med hinanden. Men da badeværelser ofte kan blive et lidt kedeligt, forsømt rum, kan tapeter faktisk være en god måde, at bringe lidt liv og karakter, til rummet. Sanitetsinstallationer er ikke ligefrem de mest tiltalende elementer, så det er med at skrue op for dekorationen på badeværelset, så det bliver et indbydende og rart rum at opholde sig i.

En metode til at integrere naturens skønhed i badeværelset er ved at vælge tapet med naturinspirerede mønstre og motiver, som vist nedenfor. Disse mønstre kan variere fra blomster og blade til skovlandskaber og havudsigter, hvilket skaber en følelse af at være tæt på naturen selv i et indendørs rum.


Hvis du ønsker at skabe en wow-effekt med et tapet, så kan du vælge nogle store motiver eller fototapeter, så det nærmest fremstår som et kunstværk på din væg. Tapeter findes i alle stilarter, det behøver ikke at være noget med små blomster. Tapetet her understøtter materialevalget, og badeværelsets stilrene, minimalistiske stemning.


Fra det minimalistiske til det blomstrede, ser vi her et badeværelse med et feminint touch, understøttet af et blomstret tapet i sarte farver. Men til trods for det blomstrede tapet, så kammer badeværelset ikke over -nusset look. Det skyldes i høj grad spejlet, lampen og døren, som er holdt i mørke farver og i et stramt design. Eftersom at tapetet også kun er brugt på den øvre halvdel af væggen, tager det heller ikke overhånd, men fremstår som en delikat detalje.


På badeværelset her har man ved hjælp af et blåt tapet med plantemotiver, formået at skabe et tropisk look, med et twist af noget mørkt og elegant. Tapetet på dette badeværelse gør utrolig meget, da det ellers havde være et ret kedeligt rum. Det beviser bare, at man ikke behøver at have det vilde inventar på badeværelset, for at kunne skabe et udtryksfuldt og smukt rum.

Hvis du føler dig inspireret, og er på udkig efter et tapet til dit badeværelse, har vi her nogle konkrete bud til dig:

Kilder/source:
Forsidefoto: Katherine Power, foto af Justin Coit // Foto 1: Artem Zavarzin // Foto 2: Studio Mcgee Instagram // Foto 3: Elaine Perks

Skriv et svar