Dekorer dit badeværelse med tapet

Tapet og badeværelse, det er to ting man ikke ofte forbinder med hinanden. Men da badeværelser ofte kan blive et lidt kedeligt, forsømt rum, kan tapeter faktisk være en god måde, at bringe lidt liv og karakter, til rummet. Sanitetsinstallationer er ikke ligefrem sexede, så det er med at skrue op for dekorationen på badeværelset, så det bliver et indbydende og rart rum at opholde sig i. Tapeter kan også være nemmere at have med at gøre, og billigere end pyntede fliser, og der er i hvert fald et lang større udvalg hvis du vælger at gå med et tapet.


Hvis du ønsker at skabe en wow-effekt med et tapet, så kan du vælge nogle store motiver eller fototapeter, så det nærmest fremstår som et kunstværk på din væg. Tapeter findes i alle stilarter, det behøver ikke at være noget med små blomster. Tapetet her understøtter materialevalget, og badeværelsets stilrene, minimalistiske stemning.


Fra det minimalistiske til det blomstrede, ser vi her et badeværelse med et feminint touch, understøttet af et blomstret tapet i sarte farver. Men til trods for det blomstrede tapet, så kammer badeværelset ikke over med et pusse-nusset look. Det skyldes i høj grad spejlet, lampen og døren, som er holdt i mørke farver og i et stramt design. Eftersom at tapetet også kun er brugt på den øvre halvdel af væggen, tager det heller ikke overhånd, men fremstår som en delikat detalje.


På badeværelset her har man ved hjælp af et blåt tapet med plantemotiver, formået at skabe et tropisk look, med et twist af noget mørkt og elegant. Tapetet på dette badeværelse gør utrolig meget, da det ellers havde være et ret kedeligt rum. Det beviser bare, at man ikke behøver at have det vilde inventar på badeværelset, for at kunne skabe et udtryksfuldt og smukt rum.


På dette badeværelse har man valgt at gå all-in på tapetet, som er lagt på fra gulv til loft, og på flere vægge. Rummet kan dog sagtens bære det, da mønsteret er temmeligt simpelt, og uden vilde farver. Badeværelset fremstår gennemført, og det er tydeligt at se at der er tænkt over alle detaljer.

Hvis du føler dig inspireret, og er på udkig efter et tapet til dit badeværelse, har vi her nogle konkrete bud til dig:

Kilder/source:
Forsidefoto: Katherine Power, foto af Justin Coit // Foto 1: Artem Zavarzin // Foto 2: Studio Mcgee Instagram // Foto 3: Elaine Perks // Foto 4: Little Baby Garvin Blog //

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *