Et hav af muligheder med hvide fliser

Skal du have nyt badeværelse? Der er rigtig mange ting at tage højde for, når du skal indrette badeværelse, både de rent praktisk hensyn og i forhold til valg af materiale og overflader i rummet, men også det æstetiske udtryk kræver en del overvejelser, for eksempel i forhold til vægfliser. Hvilke vægge skal have fliser? Skal hele væggen dækkes med fliser eller kun en del af væggen? Hvilken form, farve, glans og størrelse skal fliserne have? Skal de ligge diagonalt, i skakmønster eller i forbandt – det vil sige forskudt – mønster?

Hvide fliser er velegnede til badeværelset, fordi de udstråler renhed og lys, men selv her er mulighederne uendelige. Derfor har vi lavet denne lille guide, der forhåbentlig kan give dig inspiration til, hvordan du kan indrette dig med hvide fliser på badeværelset.

Indretning_badeværelse_hvide fliser_1
Kvadratiske vægfliser med lyse grå fugemasse.
En traditionel og tidløs løsning, hvor fliserne lagt i et helt simpelt mønster. Kan virke en smule anonymt, men ved at mikse det med tidssvarende tilbehør som spejle, hylder, farvede håndklæder, planter og andet pynt kan det “styles”, så det får den rette balance af renhed og rolig, enkel skønhed.

Indretning_badeværelse_hvide fliser_2
Aflange vægfliser med lysegrå fuge i forbandt mønster.
Her er de hvide vægfliser brudt af en meget lysegrå fuge, som giver et diskret modspil til flisernes forbandte mønster.

Indretning_badeværelse_hvide fliser_3
Aflange vægfliser med glans og hvid fugemasse i forbandt mønster
Kombinationen med de hvide vægfliser med glans og den hvide fugemasse giver et enkelt, ensartet og minimalistisk udtryk.

Indretning_badeværelse_hvide fliser_4
Vægfliser med mørkegrå fugemasse i forbandt.
Her giver kombinationen af de hvide fliser og den mørkegrå fugemasse et mere kontrastfyldt mønster. Resultatet bliver et lidt uroligt, men også mere markant og kraftfuldt udtryk.

Indretning_badeværelse_hvide fliser_5
Kvadratiske fliser i forbandt på en halv væg med sort kant.
De kvadratiske fliser i forbandt danner et dynamisk mønster, hvilket igen giver et fint udtryk til en væg, der er delvist dækket med fliser. De hvide vægfliser har en afsluttende sort kant øverst, som danner en flot og ret markant ramme om fliserne.

Indretning_badeværelse_hvide fliser_10
Hvide mosaikfliser med lyse grå fugemasse.
En rolig, enkel og minimalistisk løsning, hvor den lysegrå fugemasse kombineret med de små, kvadratiske fliser giver en simpel og behagelig ro i baderummet, kun brudt af de sorte armaturer, der skaber en kontrast til alt det hvide.

Foto kredit: 1. Yvonne Wilhelmsen / 2. Lincolm Barbour / 3. Stockholm-vitt.blogspot / 4. Tom Blachford Photography / 5. Laderfabrikken / 6. ameeallsop

4 Comments

 • Hej Hej, kan i oplyse hvad det er for en skydedørs bruscheniche på billed 4 fra toppen. Den er ret fin! Mvh
  Maria

  • Hej Maria,
   Tak fordi du læser med. Den bruseniche er fin og smart. Det ligner en glasvæg, der er monteret med en ekstra glasvæg, som kører på en skydedørs skinne, så nichen kan lukkes.
   Måske du kan finde lignende løsninger hos
   Mosaikhjørnet
   Ellers send en mail og vi kan måske hjælpe dig videre.

  • Hej Søren

   Tak fordi du læser med.
   Prøv at kigge mere på bad og stil hjemmeside, de har et fint udvalg af simple små håndvaske.

   /Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *