Få inspiration til dekorative håndvaske til badeværelset

Badeværelser kan ofte blive nogle meget sterile og kedelige rum, hvor stilen fra resten af boligen ikke rigtig kommer til udtryk. Det kan være svært at gennemskue, hvor man skal sætte ind, hvis man vil undgå et kedeligt badeværelse. Der er en trend for tiden, hvor man bruger fliser med farverige mønstre på badeværelset, men det er ikke alle der lige har mod på, at kaste sig ud i sådan et projekt. Så gælder det om at tænke i alternativer, hvordan gør du dit badeværelse personligt og unikt? Det har vi et bud på!

Håndvasken er et element der ofte bliver overset, når vi indretter badeværelset. Langt de fleste har en hvid og lidt trist håndvask, da man simpelthen ikke lige tænker over, at her er der altså mulighed for at bringe ekstra karakter til indretningen. Vær modig i dit valg, og lad være med at tænke for meget over, om du nu også lige synes at vasken er pæn om 10 år. For det gør du højst sandsynligt, hvis du finder en vask, som du bare er vild med. En sådan vask vil du med garanti være stolt af, og nyde synet af, i mange år frem.

Generelt er vi ellers blevet mere modige, når det kommer til farver og unikke løsninger i  indretningen. Tendensen er tiltrængt, efter flere år med den superminimalistiske, skandinaviske stil, hvor man helst ikke brød ud af farveskalaen hvid, sort og grå. Vi er nu klar til at omfavne det farvede og mønstrede, og hvorfor så ikke også overføre det til din vask? Vi er fuldstændig vilde med disse fantastiske håndvaske, med referencer til noget orientalsk og varme himmelstrøg. Den sidste vask til højre, må da også få enhver Royal Copenhagen-fans hjerte, til at slå et ekstra slag!


Hvis du ikke er til det mønstrede-look, behøver din vask stadig ikke at være kedelig! Prøv at bryde ud af normen, med selve formen på din vask. Det kan være med en håndlavet vask i organiske former, eller måske en vask der er formet med et mønster. Den smukke vask øverst til venstre, minder helst om noget fra Lyngby Porcelæn, og er utrolig elegant i sin simple form, uden at være kedelig.


Messing er en af de materialer, som vi er glade for at bruge i boligen for tiden. Messing er bestemt også et elegant materiale, som emmer af luksus og kvalitet. Du kan give ethvert rum et sofistikeret-look, ved blot at tilføje messing til indretningen. Her ser så vi eksempler på, hvordan du kan inddrage messing på dit badeværelse, ved hjælp af håndvasken. Mange vælger også at bruge et armatur i messing på badeværelset, og det med et rigtig fint resultat. Overvej hvilket finish du ønsker på din vask, skal den være i højglans, med et patineret udtryk eller mat og ru i overfladen?


Hvis du er til noget mere underspillet og elegant, så se lige de her pragtfulde, farvede vaske! De trendy, dybe og støvede farver, som vi bruger mange andre steder i boligen, kan også sagtens inddrages på badeværelset. Vi synes de rosafarvede håndvaske er så fine, de kan kombineres både med messingarmatur, for at fremhæve det feminine, eller med et sort armatur, for at give lidt mere kant til helheden.

Vi håber at du har fundet inspiration til, hvordan du kan indrette dig med dekorative og smukke håndvaske, som skiller sig ud og tilføjer personlighed til dit badeværelse!

Kilder/source:
// Forsidefoto: Ceramica Globo // Foto 1: London Basin Company // Foto 2: Lonny // Foto 3: Restaurant Bibo // Foto 4: London Basin Company // Foto 5: designet af Morten Voss og Stine Knudsen // Foto 6: Jeff Brown Pottery (Etsy) // Foto 7: Domus Tiles // Foto 8: Moka and Vanille, Belgian Pearls, og PTZE Porselein // Foto 9: Stone Forrest // Foto 10: Deca // Foto 11: Superfront // Foto 12: Kobber vask – ukendt kilde // Foto 13: CIELO // Foto: 14: Shui Comfort // Foto 15: Graniti Fiandre // Foto 16: Artis Color Line // 

Skriv et svar