Glasvæg til brusenichen

Der er mange muligheder at vælge imellem, når man skal indrette en bruseniche i badeværelset. En af de populære løsninger, som er værd at overveje, er at indrette brusenichen med glasvæg.

En glasvæg har flere fordele, der gør den velegnet til afskærmning af din bruseniche. For eksempel fylder den meget mindre end en almindelig væg, og det gør den virkelig velegnet til små badeværelser. En glasvæg er samtidig et godt valg, hvis du gerne vil give dit badeværelse et enkelt, let og moderne udtryk.

Hvis du ønsker, at gøre udtrykket så simpelt som muligt, kan du fravælge en tværstang til forhæng og blot få en glarmester til at levere og montere glaspladen. Selve pladen fås i både klart glas og frostet glas, og det er smag og behag, hvilken type glas der tager sig bedst ud. Klart glas kan være en flot og strømlinet løsning, men det kræver til gengæld, at du vasker glaspladen med en svamp og sulfo en gang om måneden for at undgå for mange kalkpletter.

Vi har samlet en håndfuld eksempler på, hvordan du kan indrette en flot og stilren bruseniche med glasvæg i dit badeværelse.


Her er badeværelset indrettet med en meget personlig stil, hvor de østerlandsk-inspirerede gulvklinker med smukke mønstre understøttes af en lille trækommode med smukke udskæringer. For at sikre, at der ikke er for meget “støj” i indretningen, er resten af rummet holdt i enkle, hvide materialer. Her passer en klar glasvæg fint ind, fordi den er gennemsigtig og ikke gør væsen af sig, hvorved de fine detaljer med gulvklinker og kommode med pynt rigtig kan komme til deres ret.


I et lille badeværelse som dette er der brug for hver centimeter af gulv- og vægpladsen, og derfor er en glasvæg en god og praktisk måde at afskærme brusenichen på. Igen sørger den klare glasplade for, at rummet hænger fint sammen og giver et smukt helhedsindtryk.


Dette kølige badeværelse emmer af nordisk coolness, og derfor skal der heller ikke være noget her, der kan forstyrre blikket og fjerne fokus fra den stilfulde minimalisme. 


Et lidt større badeværelse, hvor det ikke er nødvendigt at spare på pladsen. I stedet betyder den klare glasvæg, at brusenichen forbliver en integreret del af badeværelset.

Foto kredit:
1. Genarchitect, 2. Marie Nylander, 3. Denilson Machado/ MCA Studio,  4. Sköna Hem,  5. Estudi Epdse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *