Løvefodsbadekar i badeværelset

Der er noget næsten skamløst luksuriøst ved et badekar på løvefødder. Det minder om gamle Hollywoodfilm, hvor karaktererne synger glade musicalhits, mens de tager skumbad i et stort badekar, der stolt troner i badeværelset på sine smukt formede løvefødder.

Hvis du råder over et rummeligt badeværelse og gerne vil udnytte pladsen ved at indrette rummet med badekar, kan du overveje et løvefodsbadekar. Der er få ting, der i samme grad signalerer frihed, luksus og overskud som et badekar på løvefødder. I dag er badeværelset ikke kun et praktisk rum, hvor vi tager bad, børster tænder og ordner den daglige morgen- og aftentoilette, det er for de fleste også et rum, hvor vi kan forkæle os selv og dyrke afslapning og velvære. Derfor bør du indrette dit badeværelse, så det bliver hyggeligt og stemningsfuldt, et sted hvor du har lyst til at synke ned i et varmt skumbad og mærke, hvordan musklerne langsomt løsner sig og slapper af efter en lang og anstrengende arbejdsdag.

Et badekar på løvefødder kan give badeværelset dette strejf af gammeldags luksus og romantik, og så har det et lettere og mere elegant udtryk end et fastforankret badekar, hvilket gør, at det passer fint til badeværelser med enkel indretning og masser af gulvplads.

inspiration indretning badevaerelse 4
Dette store badeværelse er nærmest indrettet som en stue med gardiner, lysekrone og små hyggelige pynteting. Det er et badeværelse, som lægger op til velvære og lange bade. I væggen er indbygget nicher i beton til pynteting og opbevaringsbokse, en fin og diskret opbevaringsløsning til badeværelset, som du kan læse mere om her.

indretning badevrelse badekar
Badeværelse med væg og gulv i marmorfliser. Badekarrets messingfarvede løvefødder og sorte facade giver en smuk kontrast til marmorens mere neutrale og kølige gråhvide farve. Romantisk luksus uden at det bliver for overvældende.
Foto: Roger Davies

indretning badevrelse badekar 5
Badeværelse indrettet i råhvid og beige. Det hvide badekar med sølvfarvede løvefødder lyser op i rummet, mens væggenes mere neutrale og lune beige gør indretningen varm og hyggelig.

inspiration indretning badevaerelse 2
Livligt badeværelse indrettet med en varm, rød bademåtte, pyntelig lysekrone, planter og nips på væggen. Midt i det hele troner badekarret med kulsort facade, sorte løvefødder og hvid indvendigt. En smuk kontrast til de blidt romantiske omgivelser, der er med til at give badeværelset personlighed.

inspiration indretning badevaerelse 1
En bagvæg, der er malet i samme matte farve som det sorte løvefodsbadekar, giver en fin effekt, mens de brune gulv fliser tilfører varme til rummet  og skaber kontrast til de sorte farver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *