Store gulvklinker til dit badeværelse

Der er en række fordele ved at indrette dit badeværelse med store gulvklinker. De store klinker giver et mere roligt udtryk med færre linjer i rummet, og du kan derved opnå en dejligt enkel og minimalistisk løsning på badeværelset.

Du skal være opmærksom på, at der kan være udfordringer med at lave korrekt fald i forhold til afløbet. Derfor er det vigtigt, at du lige drøfter det med din håndværker, inden du tager beslutningen og laver en større investering.

Nogle mennesker taler for, at små fliser hører til små rum, mens store fliser til større rum. Du kan dog sagtens få en smukt resultat med store fliser i et lille badeværelse, hvis du blot sikrer dig, at det er muligt at lave de fald, som er nødvendige.

Her har vi samlet en række forskellige badeværelsestyper med store gulvklinker. Stjæl stilen til dit eget badeværelsesprojekt eller brug inspirationen herfra som udgangspunkt for din egen, unikke indretning af badeværelset. Læg mærke til, hvordan klinkerne spiller sammen med resten af interiøret. Det gælder om at holde balancen mellem det moderne, lidt kølige nordiske udtryk, som egner sig så godt til badeværelset, uden at udtrykket bliver for koldt og kedeligt. Det er nemt at undgå, hvis du tænker nøje over interiør og samspillet mellem gulv, vægge og armaturer.

Badeværelse_indretning_gulvklinker_altomindretning_5
Foto kredit 1: Arkitekt Anne Lorenzen/ Foto kredit: Anders Hviid
Smukt, roligt og ganske simpelt. De store grå gulvfliser gør ikke væsen af sig, men skaber et diskret og solidt fundament for dette moderne, minimalistiske badeværelse.

Badeværelse_indretning_gulvklinker_altomindretning_1
Foto kredit: Hofman Dujardin
Disse skønne, mørke fliser giver de hvide vægge, skabe og badekar en fin modvægt uden at forstyrre helhedsindtrykket.

Badeværelse_indretning_gulvklinker_altomindretning_2
Lyse gulvklinker kan også skabe en dejlig harmoni, her med en romantisk kontrast i form af trævæggenes varme farve.

Canny Spring Road
Der er en næsten zen-agtig ro over dette smukke, minimalistiske badeværelse, hvor blågrå gulvklinker, hvide armaturer og en glasvæg giver en skøn, moderne helhedsfornemmelse.

Badeværelse_indretning_gulvklinker_altomindretning_7
Store klinker både på gulv og vægge danner en stilfærdig asymmetri og giver en sjov fornemmelse af en hjemlig “hule” i det lille badeværelse.

Tags from the story
, ,

4 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *