Udnyt rummet med indbyggede hylder

Badeværelset kræver tit særlige hensyn, når det gælder opbevaringsplads. Derfor er vi ret vilde med at lave indbyggede hylder. Det fungerer nemlig rigtig godt til at udnytte pladsen i rummet så effektivt som mulig, og så giver det lidt ekstra muligheder for opbevaringsplads i badeværelset, hvor det ikke altid er til at styre, hvilke områder der kan holdes tørre. Derfor er små hylder i væggen gode til opbevaring af både håndklæder, plejeprodukter eller pyntegenstande.

Står du overfor en renovering af dit badeværelse, kunne det måske en god idé at tage det med i overvejelserne og planlægningen af indretningen. Hvis du ikke har mulighed for at tage en bid af væggen, kan en hjørnehylde også være et godt bud på en simpel hylde.


I dette moderne og minimalistisk indrettede badeværelse er hullet i væggen udnyttet til dekoration med en flettet kurv. Det er en smart måde at give rummet lidt kant på og en mulighed for at tilføje noget hyggeligt “nips” til indretningen.
Kombinationen af de glatte, hvidmalede vægge og store fliser, som går i et med badekaret, er med til at give det minimalistiske look.
Foto kredit: Norm Cph


Her er to indbyggede hylder brugt til pynt i form af en lille plante og to fyrfadsstager.
Foto kredit: Sarah Blee


Her er der taget et stykke af væggens dybde til at lave små opbevaringsnicher i væggen. Som et supplement kan du dekorere hver hylde med en topplade. Husk på at de åbne hylder hurtigt kan virke rodede, så brug dem gerne til enkelte ting, du bruger dagligt, så som håndklæder, shampoo og plejeprodukter.
Foto kredit: Avlhem


Indbyggede hylder er perfekt til brusenichen, hvor du kan opbevare shampoo og sæbe. Der findes alt for mange kedelige hylder til brusenicher på markedet, mens en indbygget hylde giver badeværelset et mere stilfuldt og enkelt præg.
Foto kredit: Avlhem


Her er en høj vægniche over toilettet udnyttet på smart og stilfuld vis med indlagte træhylder, så der er mere hyldeplads til toiletpapir, håndklæder og andre nødvendige ting. Væggen beskytter hylderne mod vand fra bruseren, og det hele er indenfor rækkevidde, så snart man træder ud af badet.
Foto kredit: Avlhem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *