Vintage med en rund vask

Få din helt egen stil på badeværelset ved at montere en rund håndvask på et særligt bord, reol eller hylde. Du kan vælge den mere rå stil med en håndvask i beton eller natursten med vandhane i børstet messing. Er du til den mere klassiske stil, kan du vælge en hvid porcelæns håndvask med en messingbelagt vandhane, så det får et mere pyntet udtryk.

Man skal dog være opmærksom på at det er bedst hvis bordpladen, som vasken står monteret på, er i et vandafvisende materiale. Der vil hurtigt samle sig vand og fugt og det skal ikke kunne trænge ned i bordpladen.

Rund vask
Hvid porcelænshåndvask med vandhane i børstet messing. Den runde form på vasken fremhæves når den stilles på en bordplade og får et skulpturelt udtryk.

Badevaerelse inspiration
Jeg er ret vild med dette badeværelse, hvor der er kræset for detaljerne med marrokanske gulvvfliser, armaturer, spejle og et kombi møbel med en kommode i malet træ med påmonteret vask i støbt beton. Desværre er det ikke den mest praktiske løsning med en topplade i træ.
Foto kredit: Anna Kern

badevaerelse indreting 5
Badeværelsesmøbel der er lavet af et bord med topplade i granit med nedsænket rund vask.
Foto kredit: Robert Kiejdan

Badevaerelse inspiration 3
Træ er godt til at skabe kontraster og dekoration i badeværelset, da træ kan opveje den ofte kolde og kliniske stemning, som de mange hårde materialer kan give. Her er rummet dekoreret med en enkelt rund håndvask i porcelæn, som er påmonteret på en bordplade i støbt beton, som er efterbehandlet. Understellet på bordet er i kraftigt egetræ.
Foto kredit: Ginger Barber

Badevaerelse ideer indretning
Badeværelsesmiljø indrettet med hylder, som giver mulighed for at opbevare og udstille toiletartikler, kurve og håndklæde. Hylderne er i amerikansk ibenholt.

badevaerelse inspiration indretning 2
Foto kredit: Bhg

6 Comments

  • Hej Casper,
   Betonvaskene på billedet er special lavet vaske, hvis du er interesseret i noget tilsvarende, kan jeg godt hjælpe dig videre, send en mail på info@altomindretning.dk og skriv lidt mere om hvad du søger.

   De bedste hilsener
   Betina

 • Hej Betina. Kan du måske hjælpe mig frem til hvor jeg kan finde vandhanen i børstet messing henne?

 • Hej. Hvor er møblet med amerikansk ibenholt fra? Er helt vild med stilen, men har svært ved at finde frem til forhandlere? Mvh Katrine Rasmussen

  • Hej Katrine,
   Tak fordi du læser med. Jeg har desværre heller ikke haft held med at finde en producent der laver lignende møbler. Du kan prøve at henvende dig til en møbelsnedker, og få den speciallavet.
   Venlig hilsen,
   Hulda Rún

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *