5 flotte væglamper til dit køkken

Det er vigtigt med godt arbejdslys i køkkenet, du bør derfor altid overveje nøje, hvilke lamper passer bedst til dit behov, og til indretningen i dit køkken. Hvis du er så heldig, at have et stykke væg langs dit køkkenbord, hvor der ikke hænger overskabe, så bør du overveje at dekorere den med smukke væglamper. Udover at det giver godt lys, giver det også en rigtig flot effekt, hvis du har mulighed for at hænge to eller flere, ens lamper på række. Vi har fundet 5 flotte væglamper til dig, i forskellig stil og prisklasser. Du kan finde frem til, hvor du kan købe de forskellige lamper, ved at trykke på cirklerne på billederne.


Denne messinglampe fra Restart Milano, er utrolig smuk og elegant. Hvis du har andre messingting i dit køkken, vil disse passe rigtig godt ind, og uden tvivl give være en wow-faktor i dit køkken.


Lampe Gras har rigtig mange flotte, klassiske væglamper, til næsten ethvert formål. Denne lille lampe her, fås i forskellige farver, og er derfor en oplagt mulighed, hvis du ønsker at bringe lidt farve ind i dit køkken.


Disse væglamper fra Obsolete har et fransk industrielt udtryk, og vil uden tvivl gøre dit køkken stemningsfuldt og personligt. Du kan også selv gå på jagt efter gamle franske væglamper, så du får nogle helt unikke, som passer lige til dig. Du kan for eksempel finde nogle her.


Disse væglamper fra Arigato serien har et tidsløst, elegant og stilrent udtryk. Vi er faktisk så vilde med dem, at vi har købt dem ind til shoppen. De findes både i sort og hvid, og med en lang og kort arm.


Hvis du ønsker dig nogle lidt billigere væglamper til køkkenet, så kan du følge disse instruktioner og lave en DIY væglampe, af IKEAs Aröd bordlampe. Du kan sågar eksperimentere med at spraymale den, hvis du ønsker andre farver.

Kilder/Source:
Forside: Grupa Products // Foto 1: Multiform køkkener // Foto 2: Lampe Gras // Foto 3: Architectural Digest // Foto 4: Grupa Products // Foto 5: Sköna Hem af å.myrberg //

Denne artikel kan indeholde affiliatelinks.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *