Derfor skal du vælge pendler i rattan

Pendler er fantastisk velegnede til at lyse op. På grund af pendlens form og størrelse er den god til at fordele lyset, især i større rum. Dens flotte, afrundede design gør den til en hel skulptur i sig selv. Derfor er den også god til at give større rum som køkken eller stue lidt ekstra karakter.

Hvis du gerne vil have en markant lampe med effektiv belysning, er en pendel et godt bud. Vores nyeste lampefavorit er en pendel i rattan.

Hvorfor bør du overveje en rattan pendel? Fordi det er en virkelig velegnet loftslampe, hvis du vil opnå en hyggelig og varm stemning. Pendlens moderne udtryk giver rummet kant, og selve materialet – naturrattan – giver en hyggelig og varm generel belysning til rummet.

En fin indretningsidé kan for eksempel være en kombination af en lampe i naturflet med hvide lyse rammer og rent træ. Det giver en forstærket stemning af varme og hygge til rummet.

Alt efter smag og budget kan du vælge mellem en række fine pendler, lige fra IKEAs prisvenlige pendel til den dyrere udgave fra Gervasoni.


I et minimalistisk køkken i en blanding af sort, hvidt og marmor som dette, er et par pendler i rattan gode til at skabe en varme i rummet.


I et rum med en høj loftshøjde hænger pendlen fint over det runde bord og giver fylde og dekoration til rummet.


Tilføj et stref af naturen med en lampeskærm i flet. Denne pendel i flet har en fin organisk udformning og giver en blød og naturlig belysning.

Altomindretning_spiestue_2
Her tilføjer de klokkeformede, naturfarvede pendler en stemning af moderne landidyl, som understreges fint af blandingen af hvide og umalede træmøbler.

Altomindretning_spiestue_3
En særdeles elegant, hvid pendel i rattan, der passer perfekt ind i en moderne stue.

Pendler i flet_altomindretning_3
I et lidt bart, minimalistisk rum som dette er et par pendler i rattan gode til at skabe en varm hyggestemning.

pendler i flet_altomindrenting_1
En mere utraditionel form, hvor lampernes løse fletværk giver ekstra kraftig belysning.


Du kan også vælge en lille og kompakt eller bredere lampe, som ikke optager ret meget plads. Disse pendler i sort- eller hvidmalet rattan giver spisebordet lidt ekstra kant.

Kilder/Sources: 1. Kate Walker Design // 2. HK Living  // 3. Ferm Living  // 4. Fempatagonia // 5. Paulina Arcklin // 6. San Georgio Hotel Myginos  // 7.  Ukendt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *