Industriel og skulpturel lysekrone

På Alt Om Indretning er vi ret vilde med disse New Yorker-inspirerede lysekroner. Det enkle design giver indretningen et råt præg, der virker både moderne og dekorativt med sine sjove former og industrielle look. De unikke lysekroner er inspireret af gamle lamper, der er sat sammen til at danne nye udtryk med smukke og finurlige detaljer.


Lysekronerne er meget forskellige, men fælles for dem er det unikke design, hvor det flotte retrolook er skabt med inspiration fra gamle messinglamper fra 30’erne, som er blevet skilt ad og sat sammen på nye måder. På den måde er lysekronerne nærmest blevet små skulpturelle kunstværker i sig selv.


Det smukke samspil mellem pendlernes linjer og lysepærernes glød, giver lamperne et fantastisk særpræg og unikt formsprog, som kan give boligindretningen et fint og diskret retrolook. Hvis du placerer lysekronen foran et spejl, øger du effekten af de geometriske former.


Lysekronerne findes i mange forskellige størrelser og former, men de er alle kendetegnet ved en simpel og elegant stil, som med deres flotte linjer på hver sin facon, er velegnede til at understrege en minimalistisk indretning.


De skulpturelle lysekroner giver rummet et kreativt twist med sin sjove blanding af modernitet og nostalgi. Hæng en af lamperne op over spisebordet eller brug den til at oplyse din stue, gang eller entré.

Vi har fundet 9 af vores yndlingslysekroner i industriel stil, som du kan se her:

 

Kilder/source:
Forsidefoto: Menu // Foto 1: Menu // Foto 2: Porta Romana // Foto 3: Lindsey Adelman // Foto 4: House Doctor //

Artiklen kan indeholde affiliatelinks

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *