10 æstetiske navngivnings- og dåbsgaver

En barnedåb eller navngivning, er ofte en stor begivenhed i familiens liv, da det i høj grad handler om at byde et nyt lille menneske velkommen til verdenen, og fremvise det med stolt til venner og familie. Så mange gør sig ekstra umage når det kommer til dåbs- og navngivningsgaver, og har ofte med i tankerne, at det er noget helt specielt som barnet enten skal bruge meget, eller gemme som minde. Det er derfor ikke ualmindeligt at barnet får meget brugbare ting som højstole og småmøbler, samtidig med at det også kommer indgraverede sparebøsser og en Kaj Boyesen abe. Hvis du søger inspiration til en gave, eller inspiration til en ønskeliste til dit lille barn, så vil vi gerne give jer 10 bud på æstetiske gaver.

  1. Moneybank OYOY: Disse fine sparebøsser er en nyhed fra OYOY, og vi er helt vilde med dem. Sparebøssen er en klassisk gave, måske med lidt penge i også. Men vi synes det er værd at overvejen at vælge en æstetisk sparebøsse, og ikke for baby-agtig, så den kan stå på børneværelset i mange år frem.
  2. Soft Gallery Spisestel: Dette spisestel fås både i rosa og grå, og er utrolig smukt. Det er en nyttig gave til de nybagte forældre, da man er typisk har brug for flere tallerkner, krus og skåle, og så er det rart ikke at skulle købe dem alle selv.
  3. Puzzle Me: Denne sjove uro af bøgetræ fra OYOY, leveres som et puslespil du kan sætte sammen, som du ønsker. Dette er et godt eksempel på et æstetisk objekt, som kan følge barnet gennem mange år på børneværelset.
  4. Sprællebjørn: Denne lille sprælleabe er fra Bloomingville, fås både med lyserødt og blåt tørklæde, og vil bringe smil og latter frem hos dagens barn.
  5. Woodpuzzle: De fineste træklodser fra Bob Noon, med deres velkendte illustrationer. Udover at være flotte kan de sættes sammen på kryds og tværs, og derved skabe mange sjove Bob Noon-væsner.
  6. Play & Go: Denne fine opbevaringspose er et genialt must-have til alle børn. Ud over at være en opbevaringspose til legetøj, er Play & Go nemlig også et blødt og dejligt legetæppe når det foldes ud. Med et svip-tag kan du rydde tæppet og legetøjet væk, og flytte legen et andet sted hen. Tæpperne fås i forskellige farver og mønstre.
  7. Design Letters Babybog: Babybøger er også en klassiker, som mange får på dåbs- eller navngivningsdagen, hvori du kan skrive alle de gode minder fra barnets første år. Desværre glemmer man dog ofte at udfylde disse bøger, men en smuk bog som denne fra Design Letters, er man mere tilbøjelig til at have liggende fremme, og derved husker man forhåbentlig også bedre at udfylde den undervejs.
  8. Luftballon lampe: En sød luftballonlampe, der kan pynte på barnets værelse, gerne i en højde så barnet, når det bliver ældre, selv kan sætte små figurer i kurven.
  9. Bobles Kylling: Bobles er et tumlemøbel som rigtig mange børn har glæde af. I anledningen af Illums Bolighus’ 75 års fødselsdag, lanceres den nu i en limited edition med marmor-mønster. Bobles kyllingen er god til at styrke hoved og nakke hos barnet, mens det ligger henover på maven. Men tumlemøblet vokser også med barnet, og kan bruges senere som fx et balancebræt.
  10. Liewood Håndklæde: Liewood laver nogle dejlig bløde håndklæder med forskellige søde dyremotiver. Det gode ved disse håndklæder er, at de er lidt større end normale babyhåndklæder og kan derfor også bruges i længere tid. Der findes også matchende vaskeklude, og så laver de i øvrigt også noget rigtig fint sengetøj.

Vi håber at du blev inspireret og fik nogle gode gaveidéer til dåb, navngivning, babyshower, fødselsdag eller bare en dag hvor et heldigt lille barn, skal forkæles med en gave.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *