10 bud på sengetøj til børn

Det er så skønt at putte små poder i lækkert og blødt sengetøj, når de skal i drømmeland. Udvalget af smukke tekstilprint til børn, er eksploderet inden for de sidste par år, herunder er sengetøj ingen undtagelse. Der findes simpelthen så meget fint sengetøj i baby og junior størrelser, at man næsten ikke kan vælge imellem dem. Sengetøj er en god gave både til barnedåb og fødselsdage, det er i hvert fald en gave som forældrene især, vil sætte pris på.

Vi har her samlet nogle bud på lækkert sengetøj i farven rosa, blå og grå, der findes selvfølgelig også mange andre fine farver.


Her har du 3 bud på skønt sengetøj i en sart blå farve. Det prikkede blå sengetøj fra Cam Cam er økologisk og passer meget godt til babyer, mens de to andre kan gå til alle aldre. Det seje sengetøj i midten, med “malingeklatterne” fra Soft Gallery, kan sågar også gå til de helt store børn.


Her har du 3 bud på sengetøj, i forskellige fine lyserøde nuancer. Det er en god idé ikke at vælge en for hidsig farve eller motiver, når du køber sengetøj til babyer. Farven på sengetøjet skal gerne give ro, og motiverne ligeså. Sengetøjet i midten fra Kongens Sløjd, har en meget pæn farve, som går til små som store børn. Motiverne på de to andre sengesæt, passer rigtig godt til mindre børn.


Gråt sengetøj er en god idé hvis du skal give sengetøj til gave, og du ikke ved hvilke farvepræferencer forældrene, eller barnet, har. Gråt sengetøj er mere kønsneutralt, og kan derfor ofte bedre gå i arv. Ældre børn foretrækker også ofte en grå farve, frem for lyserød eller blå, som godt kan virke lidt babyagtigt for nogen. Gråt sengetøj er derfor det mest sikre valg, og heldigvis findes der rigtig meget fint sengetøj i grå og mere neutrale nuancer.

Sengetøjet på det øverste billede er fra Georg Jensen Damask og kan købes her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *