10 forskellige wallstickers til drengeværelset

Der findes et virkeligt stort udvalg af wallstickers og nogle kønnere end andre. Alt afhængig af hvordan de kombineres, kan de virke rigtig godt i indretningen, men de kan også nemt komme til at se rodet ud.

Du kan bruge dem på malet overflade, som giver en super flot effekt, hvor dine wallstickers blive mere fremhævet. De kan også bruges på møbler, eller som enkeltstående dekorativt motiv på en tom væg. Wallstickers kan også med fordel placeres ved en seng, hylde, skrivebord, eller andre steder hvor det giver mening i forhold til motivet

Nedestående har vi udvalgt 10 favoritter til drengeværelset med udgangspunkt i fine motiver, forskellige interesser og temaer. Vi håber at du kan finde inspiration til dit wallsticker-projekt.

Disse er til den ultimative superheltefan, de fås i forskellige farver, som billedet viser ser de superseje ud på en sort væg. De kan købes her.

Der findes flere forskellige wallstickers som man kan bruge som højdemålere. Vi er vilde med denne simple udgave fra Design Letters, den kan købes her.

Disse små skyer fra Ferm Living er rigtig fine, og har et hav af opsætningsmuligheder, for at skabe netop den stemning du ønsker. De kan købes her.

Hvis du har en fodbolddreng eller pige, så er dette mål, på en uudnyttet væg, vejen til flere timers underholdning. Det kan købes her.

Hvis du savner lidt farver på værelset, er disse wallstickers med motiver fra havet, en rigtig god mulighed. Den kan købes her.

Motiver som disse er populære, til den lille indianer eller cowboy. De er stilrene og passer godt ind som udsmykning på det minimalistiske børneværelse. De kan købes her.

Til den lidt større skaterboy, så kan disse seje silhuetter være med til at skabe et ret cool værelse. Det giver personlighed til rummet, når man illustrere barnets hobby på væggene i værelset. De kan købes her.

Her er et andet eksempel på hvordan man kan fremhæve barnets interesser, sikkert til stor glæde for barnet. Disse seje Star Wars motiver kan købes her.

Denne sjove lille by vil uden tvivl bringe liv til tomme vægge, der er mange søde motiver, som man kan opstille hvordan man nu har lyst. De kan købes her.

Denne selvlysende lyskæde synes vi, at er rigtig hyggelig. Den skaber stemning til rummet, og er oplagt til at hænge over en seng. Den kan købes her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *