6 fine børnestole

Hvis man har små børn kan man næsten ikke komme udenom, at skulle have en lille stol i børnehøjde, eller anden form for skammel som barnet kan sidde på. Mange har en lille stol i stuen, hvor barnet kan sidde ved sofabordet, men det kan også være inde på børneværelset ved et lille skrivebord, hvor barnet fx sidder og tegner. En børnestol kan også gøre gavn i gangen, hvor små størrelser kan sidde i korrekt højde og tage sko på. Der findes rigtig mange søde børnestole, nogle koster mere end andre, men heldigvis er det forholdsvis nemt at købe og sælge brugte børnemøbler. Vi har lavet en liste med 6 af vores yndlingsstole til børn, som vi håber at du får glæde af.

  1. No 14 børnestol: Denne stol har du med stor sandsynlighed set før, bare i voksenstørrelse. Den har prydet mange hjem helt siden 1859, og har derfor skabt sig en klassiker-status. Den fås nu også i en sød børnestørrelse, i forskellige farver.
  2. Rattan børnestol: Denne fine stol synes vi har lidt Wegner over sig, men er faktisk lavet af en franskmand som har specialiseret sig i ratten bøjning. Stolen fremstår klassisk og smuk, og er en af dem der sagtens kan gå i arv.
  3. Little Architect: Denne stol er er en nyhed fra Ferm Livings børnekollektion. Vi er ret vilde med den, da den har nogle flotte rene linjer, og fås i mange smukke farver, der fås sågar et matchende bord til.
  4. Vintage børnestol: Selvom vi ikke har et konkret bud til jer her, så vil vi ikke undlade at nævne vintage børnestole på denne liste, da de jo kan noget helt specielt. Vi gætter på, at stolen på billedet er en gammel skolestol, sikkert fundet på loppemarked. Hvis du følger nogle af vintage butikkerne på Instagram, eller tager på nogle af de større loppemarkeder, kan du sikkert finde en lignende, hvis du er til vintage-looket.
  5. EO børnestol: Disse stole af japanske designer Takeshi Sawada, er taget under vingerne hos EO. Stolen fås i forskellige versioner, vores yndlings er helt sikkert Bambi Stolen. Det er en blød og sjov lille stol, som dit barn vil elske.
  6. Mouse Chair: Denne søde stol er fra Nofred, som laver børnemøbler i nordisk stil. Stolen er meget dekorativ og bæredygtigt produceret. Den vil pynte rigtig fint i et nordisk hjem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *