9 skønne natlamper til børneværelset

For nogle børn er natlampen en absolut nødvendighed, for at kunne falde i søvn. Natlamper kan have en beroligende effekt på børn, og give dem den tryghed der skal til, for at kunne give sig hen til søvnen. Vi har samlet 9 af vores natlampefavoritter, som vi gerne vil dele med dig her:

  1. Ræv fra Djeco: Lille fin LED lampe i papirsklip. Lampe har en timer-funktion og slukker automatisk efter 20 minutter.
  2. Numero 74 stjernelampe: Vi er ret vilde med denne stemningsfyldte stjernelampe fra Numero 74, som fås i forskellige afdæmpede og skønne farver.
  3. Sky fra A Lovely Little Company: A Lovely Little Company har lavet rigtig mange skønne lamper i denne stil, med forskellige motiver, størrelser og farver. De passer især godt til værelset hos de mindre børn.
  4. Pingvinen Pam fra ZAZU: Lampen her er ret genial, da det både er en natlampe og en højtaler i ét. Højtalerfunktionen gør det muligt at spille godnatmusik ved sengetid via bluetooth, og der findes sågar også en tilhørende playliste på Spotify. Pingvinen lyser i forskellige farver, alt efter om det er tid til at sove eller stå op. Lampen er trådløs, og barnet kan derfor have den med sig overalt.
  5.  Pandalampe af Suzy Ultman: Sød og søvning lille batteridreven lampe, der kan tages med over alt. Lampen slukker automatisk efter 1 time.
  6. Follow Me lampe: Denne er lampe er en absolut favoritlampe hos os, vi har endda sørget for at købe den ind til webshoppen. Lampen er æstetisk, (den falder derfor også i de voksnes smag) og kan følge barnet i mange år. Den lille hank gør det muligt at tage lampen med overalt, og den har et dæmpbart lys så den kan bruges i forskellige situationer.
  7.  Eos fjerlampe fra Vita Copenhagen: Her er en anden af vores favoritter, nemlig den stemningsfyldte fjerlampe fra Vita Copenhagen. Lampen afgiver et blødt og behageligt lys, perfekt til sengetid.
  8. Papirbåd fra Goodnight Light: Denne lampe er egentlig ikke af papir, men formstøbt vinyl. Den er meget dekorativ og fås i forskellige pastelfarver og i hvid.
  9. Neon-lyn fra A Lovely Little Company: Flot lampe til det seje og stilfulde børneværelse. Den fås med lys i forskellige farver, men er altid hvid når den er slukket.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *