Fly me to the moon

Denne fine vugge egner sig godt, hvis du har god plads i børneværelset. Den er stor, solid og en unik soveplads, hvor din lille øjesten kan sove trygt de første år af sit liv. Det smarte er, at den kan om- og viderebygges, når dit barn er vokset fra sengen, så den i stedet kan bruges som en legehule eller læseplads. En smuk og dekorativ barneseng og levested, som barnet kan have stor fornøjelse af i de første par år. Den er forholdsvis simpel at bygge, og de udskårne stjerner giver den et eventyrligt og lidt romantisk, simpelt præg, som passer til mange forskellige typer indretning.

Vugge_diy_altomindretning_7
En fin, hvid og ganske utraditionel vugge til familiens lille ny.

Vugge_diy_altomindretning_6
Den kan også bygges mere traditionel som overdække til en almindelig barneseng, her i sart, lysmalet træ, men stadig med de fine udskårne stjerner i siderne.

Vugge_diy_altomindretning_4
Du kan vælge at bygge den af umalede træplader for at give den et mere råt og enkelt udtryk.

Vugge_diy_altomindretning_3
Her giver vuggens rå træ en fin dynamik til det ellers så lyse og romantisk indrettede børneværelse, og komplementeres samtidig smukt af de gulddekorerede vægge.

Vugge_diy_altomindretning_1
Du kan opsætte små kroge i den øvre del af vuggen, så der kan hænges dekorationer og hyggelige tøjdyr til at underholde babyen.
Foto: Creme Anglaise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *