PLAY & GO – Tæppe og bæretaske til legetøj

Play&Go er et nytænkende firma, der laver praktiske og æstetiske legetæpper, af god kvalitet. Legetæpperne er utrolig funktionelle, da de nemlig også kan forvandles til bæretasker! Herved løser Play&Go et ret relevant problem for forældre og deres børn, når det kommer til oprydning og opbevaring af legetøj. Udover at legetæpperne er praktiske og smarte, er de også æstetiske og fås i mange forskellige farver og mønstre.

De fleste forældre kan nikke genkendende til legetøj der flyder overalt, lange og seje kampe med børnene om oprydningen, og manglende opbevaringsplads til legetøjet. Play&Gos legetæppe løser alle disse udfordringer! Tæppet, som er af 100% bomuld, gør at børnene kan sidde eller ligge blødt mens det leger, og i det øjeblik legen er forbi, skal legetøjet blot samles ind på tæppet, som med et snup-tag forvandles til en bæretaske/opbevaringspose til legetøjet. Dette gør oprydningen uhyre nem, og sjov for børnene at deltage i.

Ved at binde knude på bæretasken, har du samlet alt legetøjet ét sted. Du kan nu efterfølgende hænge opbevaringsposen på en krog, eller blot lade den stå på gulvet. Poserne er nemlig også æstetiske, så de kan pynte på ethvert børneværelse eller i stuen. Tæpperne fås både med og uden mønster, udover at de løbende kommer i forskellige limited editions.

Bæreposen gør det også nemt at flytte legen rundt, hvis børnene for eksempel gerne vil lege i stuen eller ude i haven. Den er også oplagt at bruge når familien skal på tur, så legetøjet nemt kan tages med til stranden, i sommerhus eller lignende.

Blandt de mange spændende mønstre og farver, fås blandt andet et tæppe med en kørebane, som er oplagt til opbevaring af små biler eller Duplo. Lige nu fås tæppet også i en limited edition, som børnene selv kan farvelægge på en grå regnvejrsdag.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *