Smuk funktionalitet til børneværelset

Det kan være svært at finde en babyseng, der ikke minder om et lille fængsel. Selvom tremmerne skal beskytte din lille ny fra at falde ud over sengekanten, er der sjældent man støder på senge og vugger til spædbørn og børn i kravlealderen, der rent designmæssigt ikke virker lukkede og tunge, selv når de er lavet af kvalitetsmaterialer og malet i lyse farver. Derfor er vi ret begejstrede for Ollies Out, et nyt dansk møbelfirma der med sine smukke, rene linjer bringer nyt liv til klassiske børnemøbler og gør børneværelset væsentlig sjovere at indrette.

Babysengen fra Ollies Out har bløde kurver med brede, flade tremmer, der ophæver det lidt fængelsagtige look, som børnesenge normalt har, og i stedet for skarpe kanter er alle ender og mellemrum afrundede og harmoniske, så det kan virke helt meditativt at lade blikket hvile på sengen. Sengen kan justeres i tre forskellige højder, så den kan følge barnets udvikling fra spædbarn med begrænset bevægelsesevne over det stadie, hvor babyen er i stand til at sidde eller stå op i sengen, og til det punkt, hvor barnets motorik er så udviklet, at det kan begynde at klatre ud af sengen og gå på opdagelse i rummet. Sengen er lavet af egetræ, den fås i mælkehvid eller mørk chokoladebrun, og den lever op til EU’s sikkerhedsstandarder for børnemøbler.

Ligesom børnesengen er puslebordet en uundværlig del af børneværelset, og dette elegante puslebord forener smukt design med en praktisk dimension. Ligesom babysengen er den lavet af egetræsfiner, og den fås i de samme to farver. Det lille bord er udstyret med en skifteplads foroven, en lille hylde nedenunder til at stille vandfad og friske bleer samt en skuffe til opbevaring. Dette lette lille møbel kan snildt flyttes rundt i rummet efter behov, og når dit barn vokser fra blealderen, kan den øverste del af puslebordet fjernes, så barnet har et fint lille natbord til sengehjørnet. Med sine lige linjer og tidløse design skaber seng og bord en stilfærdig base i børneværelset, og det lidt kølige, skandinaviske look udtrykker en harmoni, der giver ro i sjælen hos nybagte forældre.

IMG_1232

IMG_1297

IMG_1261

IMG_1256

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *