We Do Wood – Bæredygtige børnemøbler

Sponsoreret indhold

Kender du til virksomheden We Do Wood? Det er en virksomhed der er værd at kende, da den i høj grad skiller sig ud fra mængden. We Do Wood laver nemlig miljøvenlige møbler af det bæredygtige materiale, Moso Bambus, og har i det hele taget en meget ansvarsfuld indstilling til deres møbelproduktion. Filosofien bag We Do Wood er, at æstetik og etik skal hånd i hånd.


Den bambus som We Do Wood bruger til deres møbelproduktion, er hurtigtvoksende og bæredygtig, og så kommer fra certificerede plantager. Bambusen kommer derfor ikke i kontakt med nogle former for kemikalier, pesticider, herbicider eller gødninger. Heller ikke under bearbejdningen af møblerne, kommer de på noget tidspunkt i kontakt med farlige kemikalier – det er blandt andet derfor, at deres produkter er så oplagte til børneværelser.


We Do Wood har lavet dette fine skrivebord, med en tilhørende stol, som nærmest allerede har opnået ikon-status, blandt danske møbelklassikere. Møblerne har et meget unikt og genkendeligt design, samtidig med at de fremstår klassiske og tidsløse. Møblerne er også meget holdbare, og er i sandheden noget der kan gå i arv gennem generationer.


Børnemøblernes æstetiske udtryk gør ligeledes, at de sagtens kan stå i stuen, uden at skille sig for meget ud fra den øvrige indretning. Kanterne på skrivebordet og stolen fås i rosa, grøn og sort, så du har mulighed for at sætte dig eget præg på møblerne.

Skrivebordet hedder Geo’s Table og stolen hedder Lilly’s Chair. Skrivebordet er udstyret med en praktisk skuffe til alle tegneredskaberne, og anbefales til børn op til 5 år. Møblerne er designet af møbelsnedker Sebastian Jørgensen. We Do Wood designer også andre møbler såsom praktiske opbevaringsbænke, entrémøbler og meget mere, se nærmere på We Do Woods hjemmeside her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *