We Do Wood – Bæredygtige børnemøbler

Kender du til virksomheden We Do Wood? Hvis ikke, så bør du måske! Det er nemlig en møbelvirksomhed, som i høj grad skiller sig ud fra mængden. We Do Wood laver bæredygtige møbler af moso bambus, og har i det hele taget en meget ansvarsfuld indstilling, til deres møbelproduktion.

Udover at producere møbler af det miljøvenlige materiale moso bambus, forsikrer We Do Wood også, at bambusen kommer fra certificerede plantager, hvor den ikke kommer i kontakt med nogen form for kemikalier, pesticider, herbicider eller gødninger. Heller ikke under bearbejdningen af møblerne, kommer de i kontakt med farlige kemikalier. Det er blandt andet derfor, at deres produkter er oplagte til børneværelset.


 

We Do Wood har lavet et lille fin skrivebord og en skrivebordsstol, til børn, som nærmest allerede har fået en ikon-status, og vundet plads blandt de danske møbelklassikere. Møblerne har et meget unikt og genkendeligt design, som dog samtidig fremstår meget klassisk. Møblerne er også meget holdbare, og er i sandheden noget der kan gå i arv gennem generationer. Skrivebordet, Geo’s Table, og stolen, Lilly’s Chair, fås med både grå, grønne og sorte kanter.

Vi er så stolte og glade for, at vi nu kan byde velkommen til Geo’s Table og Lilly’s Chair, på vores webshop! Du kan også finde flere af We Do Woods møbler på vores webshop.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *