3 nye ideer til skydedøre i boligen

Det er vist ingen hemmelighed at vi er ret tossede med skydedøre. Vi har sågar gjort os rigtig umage med, at finde nogle helt unikke og smukke beslag til vores webshop, som vi er eneforhandlere af i Danmark. Beslagene har et rustikt udtryk, og passer rigtig godt ind i forskellige indretninger. Beslagene tilføjer kant og kontrast, til den minimalistiske, nordiske bolig, såvel som at den komplimentere den mere industrielle og rustikke stil.

Vi elsker at modtage billeder fra vores kunder, der viser hvordan de har været kreative med vores beslag. Beslagene kan få nogle vidt forskellige udtryk, alt efter hvilken dør du vælger at bruge til, du kan både finde døre hos os, eller lave din egen. Det kan være alt fra en simpel plade, måske med tavlemaling, til gamle, patinerede døre eller rustikke stalddøre. Vi er meget inspirerede af de billeder vi har modtaget, og vil gerne vise jer nogle af dem.


Her ser vi igen billedet, hvor HD Bolig har brugt vores beslag i en nybygget, minimalistisk og stilren bolig. Beslagene tilføjer en lækker detalje til rummet, som giver karakter samtidig med at designet holdes stramt. Beslagene står flot til den hvide dør, da det virkelig fremhæver deres rustikke look.


En rigtig fin løsning  hvor beslag spiller rigtig godt sammen med grebene på køkkenet, det sorte spær i loftet og betongulvet.
Udtrykket blødes ved hjælp af den lysegrå dør, som står flot sammen med tæpperne og spisebordsstolene.
Foto indsendt af Johan Kauppi fra det svenske design studio Kauppi & Kauppi.


Billede fra kontor i filmbyen.

Hvis du også har været igang med vores skydedørsbeslag, modtager vi meget gerne billeder, da vi simpelthen elsker at se jeres kreative projekter!

Skriv et svar