Hæng dine fotografier op på væggen

Der er noget særligt ved, at have sine personlige fotos hængende fremme i boligen. De fortæller en historie, noget om dig som person og er en påmindelse om gode tider og oplevelser. Fotocollager kan laves på rigtig mange måder, det afhænger af din indretningsstil, samt hvor mange og hvor store fotos du ønsker at have fremme. Vi vil nu vise dig nogle forskellige måder, hvorpå du kan sammensætte en smuk samling af dine personlige fotografier på væggen.


Hvis du ønsker at have billederne som et centralt element i din indretning, er det en god idé at skrue op for volumen. Både i form af størrelsen på billederne, men også hvor mange billeder du hænger op. Det kan være en smuk vægdekoration i sig selv, hvis du går all-in med billederne, og lader dem fylde en hel væg. Men det kræver at du hænger billederne nøje op, så de følger en form for grid, på den måde undgår du at det kommer til med at se rodet ud.


Hvis du ønsker at billederne træder frem i indretningen, er det en god idé at male væggen bag billederne. Brug en neutral ramme omkring billederne, gerne en hvid, så billederne står endnu mere frem. Hav også gerne luft omkring selve billedet, så det ikke går helt ud til rammen, da det giver opstillingen et mere luftigt og roligt look.


Hvis du gerne vil hænge store billeder op, men ikke ønsker at de skal samles i en stor klynge, så kan du med fordel sprede dem ud på linje, langs en gang eller trappe. På den måde bliver opstillingen mindre bombastisk, og du kan nyde billederne hver gang du går forbi. Det en god idé at bruge billeder der har en fællesnævner, for eksempel at de har samme størrelse, er sort-hvide eller at motiverne har en form for sammenhæng i farver og tema.


Der findes mange slags sjove DIY løsninger, når det kommer til ophæng af billeder. Løsningerne henvender sig ofte mere til mindre billeder, gerne kvadratiske. Vores hverdagsbilleder er ofte billeder taget på mobilen, og i nogle tilfælde lagt på Instagram med et fint filter på. Disse billeder er ofte ikke i en særlig høj opløsning, og derfor passer størrelsen og formatet på billederne godt til DIY løsninger som disse. Der findes forskellige apps, hvor du nemt kan fremkalde dine billeder, direkte fra telefonen. Et eksempel på en sådan app er Framkalla.

Vi ønsker dig en god fornøjelse med projektet!

Kilder/Source:
Forsidefoto: HGTV Magazine // Foto 1: The Everygirl // Foto 2: Nicole Davis Interiors // Foto 3: Style at Home // Foto 4: Kylie M. Interiors // Foto 5: Modern Mountain Home  // Foto 6: A Cup of Jo // Foto 7: Homeyohmy // Foto 8: Kelli Murray //

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *