Den perfekte dekoration til yogier

Vi er vilde med disse fine og charmerende yogaillustrationer fra Yoga Prints. For den erfarne yogi er disse plakater den perfekte dekoration til hjemmet eller yogastudiet, der kan inspirere den
regelmæssige praksis. For nybegynderen kan plakaternes illustrationer være både inspiration og praktisk vejledning i ét.

De simple tegninger giver en klar forståelse af, hvordan forskellige yogastillinger ser ud. Samtidig  præsenteres stillingerne af henholdsvis mande- og kvindekroppe, der netop ikke er ’perfekte’, men
helt normale og nemme at relatere til. Tykke og tynde, hvide og brune, unge og gamle.
Yoga skal være for alle

Kunstneren bag Yoga Prints hedder Marie Jørgensen. Udover at være billedkunstner og animator har hun i en årrække både dyrket og undervist i yoga. Marie startede Yoga Prints, da hun savnede en plakat, der kunne vise de forskellige yogastillinger på nem og overskuelig vis. Plakaterne skulle samtidig være simple, smukke og vise de basale stillinger med naturlige kroppe, som var nemme at relatere til. Efter en længere søgning på nettet måtte hun give op, indtil det slog hende: hvorfor ikke selv kreere den type plakater, hun forgæves havde eftersøgt?

Resultatet blev en serie af plakater med de fineste illustrationer. Plakaterne findes i flere varianter, som du kan se herunder, og de er fantastiske som inspirerende dekorationer til ens yogapraksis – hvad vi selv har erfaret ved at have dem hængende derhjemme.
Plakater som dem, du ser her, fungerer glimrende som en daglig påmindelse om, hvilken værdi
yoga kan give i den lidt hektiske hverdag. Samtidig er de hyggelige med deres nuttede små
yogadyrkere i alle slags former og farver. Budskabet i sig selv er inspirerende, for illustrationerne viser bedre end ord, at yoga netop er for alle.

Er du selv fan af yoga eller kender du nogen, der ikke kan få nok af yoga? Så klik her for at se de forskellige varianter og vælg den eller de yogaplakater, der kan inspirere netop dig.

_ALR7830

YOGA_POSES_01B_grande-001

Se mere her.

SUN_SALUTATION_B_01B_grande-001
Se mere her.
SUN_SALUTATION_A_01B_e5c7908e-11c3-4603-b887-a0ede167c10e_grande-001

Se mere her.

MOUNTAIN_MEDITATION_01_grande-001

Se mere her.

Skriv et svar