Derfor bør du bruge oversize lyskæder

Vi er stadig vilde med oversize lyskæder. Hvorfor er de så velegnede til indretningen? Simpelthen fordi de er så enkle og rå og passer til alt.

Oversize lyskæder kan kombineres på et utal af måder. De kan hænge helt simpelt, for eksempel lodret ned af en væg eller langs en væg. Du kan samle dem i en klynge som en pendel, over vinduerne eller drapere dem over et vægspejl eller omkring hylderne på en reol. Du kan også bruge dem som hyggelig og enkel indendørsbelysning i mørke vintermåneder. Så snart sommerens lyse timer indtræffer, kan du tage dem udenfor og hænge op som et hyggeligt indslag på terrassen, når solen går ned. Kun fantasien sætter grænser, og kæderne er nemme at flytte rundt og placere lige dér, hvor du helst vil have dem lige nu og her.

Mulighederne er mange, når du vil bruge lyskæder i indretningen. Derfor har vi samlet et par forslag, der kan forhåbentlig kan give dig lidt inspiration.

Indretning_lyskæde_inspiration_altomindretning
En oversize lyskæde er perfekt til at lyse op på en rå murstensvæg – her bliver lyskæden en naturlig del af vægdekorationerne.

Indretning_lyskæde_inspiration_altomindretning_5
En lyskæde er især god til røde mursten, som det ses her, hvor lyspærernes gule lys forstærker væggens varme, røde farve og skaber hyggestemning i soveværelset

Indretning_lyskæde_inspiration_altomindretning_2
En samlet kæde, der hænger lige ned, giver både god belysning og tilføjer samtidig den lidt pæne indretning lidt kant. I stedet for en loftslampe kan en oversize lyskæde give et ganske effektivt lys.

Indretning_lyskæde_inspiration_altomindretning_3
Her fungerer en oversize lyskæde som en diskret ekstra lyskilde i stuen. Når du hænger den fra en gardinstang, skal du heller ikke bekymre dig om at sætte den fast. Bliver du træt af den løsning, kan du også drapere lyskæden omkring gardinstangen for at skabe lidt stemningsfyldt lys over vinduet.

Indretning_lyskæde_inspiration_altomindretning_4
Overvejer du en oversize lyskæde til boligen eller terrassen? Så kan du finde lyskæderne fra billederne her.

Kilder/Sources:  1. Ukendt // 2. Avlhem // 3. Avlhem // 4. Ukendt // 5. Ukendt // 6. Avlhem

Skriv et svar