Derfor er vi vilde med skydedøre

Vi har tidligere nævnt, hvor vilde vi er med skydedøre. Se mere i indlægget 20 fantastiske skydedøre.
En skydedør giver dig nemlig mulighed for at udnytte den sparsomme plads i små rum, til at få det meste ud af skæve hjørner eller til at camouflere en rodet reol. I små rum, lange entreer eller større rum, hvor du gerne vil have mulighed for at lukke af, for eksempel mellem stue og køkken eller mellem spisestue og dagligstue, er skydedøre et hit. I stedet for at du skal skabe ekstra plads til en åben dør, der optager plads og gør rummet trangt, kan du montere en skydedør foran døråbningen. Ved hjælp af et staldbeslag kan døren køre udvendigt på væggen og lukke af for rummet, og når du åbner skydedøren, optager den ikke dyrebar ekstra plads.

Skydedøre kan anvendes i mange forskellige sammenhænge, og kun fantasien sætter grænser for, hvor du kan placere dem. De kan både bruges som alternative skabsdøre, til badeværelset, stuen eller soveværelset. De er ikke kun praktiske, de er også dekorative, og du kan skabe fine kontraster til rummet ved at placere en skydedør i en markant farve og materiale.

En skydedør kan ikke stå af sig selv, så hvorfor ikke bruge dørens beslag til at skabe yderligere effekt og forfine udtrykket? Det giver rig mulighed for at lege med udtrykket og skabe flotte kontraster til rummet. Prøv for eksempel en hvid skydedøre med et sort smedejernsbeslag, eller en gammel stalddør med synlige træplader og et råt jernbeslag for at skabe en skrabet og moderne stil. Eller hvad med at male skydedøren i bløde farver og kombinere det med et fint messingbeslag for at skabe et mere let og livligt udtryk? Mulighederne er mange, og her på billederne kan du se et udpluk af de mange forskellige kombinationer mellem skydedør og beslag. Vi er selv ret begejstrede for at de mørke og kraftige jernbeslag, som man også finder på stalddøre. De passer til alt og har et rustikt, klassisk look, der kan bruges i mange forskellige sammenhænge.

Få mere info om beslag.

Indretning_skydedøre_inspiration_beslag_2
Arkitekt: Johan Israelson

Indretning_skydedøre_inspiration_beslag_3
Foto: Thistle wood farms

Indretning_skydedøre_inspiration_beslag_4

Indretning_skydedøre_inspiration_beslag_5
Foto: Sugar and Cloth

Indretning_skydedøre_inspiration_beslag_6
Foto: Lavallee Construction

Indretning_skydedøre_inspiration_beslag_1
Foto: Custom made

Indretning_skydedøre_inspiration_beslag_7
Foto: Remodelista

Indretning_skydedøre_inspiration_beslag_8
Foto: Remodelista

Få mere info om beslag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *