Populære vaser der pynter

Vaser er fantastiske til at give hjemmet et mere personligt udtryk, og de findes i alverdens former og farver, hvilket gør det muligt at mikse og matche for at skabe et unikt udtryk i indretningen. Vaser giver hjemmet et ekstra pift både med og uden blomster i, og de kan være fine små dekorative indslag. For eksempel kan de fungere både alene og som en del af en opstilling med figurer eller andre vaser; nogle vaser er små kunstværker i sig selv, mens andre blot giver rummet et anstrøg af humor ved hjælp af sjove eller finurlige former, mønstre eller farver. Vi har valgt fire af vores favorit-vaser i fire forskellige stilarter som inspiration til din indretning.

Den runde

altomindretning_vaser_inspiration_2

Flora Vase ca. 410,00 kr.
Denne runde glasvase er særdeles populær for tiden, og det er nemt at se hvorfor.
Dens enkle og elegante udtryk passer til næsten alt, for selvom designet er særpræget med den runde form, virker det ikke forstyrrende på blikket. Den fungerer fint som diskret og stilrent indslag og er særlig flot med blomster eller grene i, hvorved dens prikkede overflade for alvor kommer til sin ret.

Den maskuline

altomindretning_vaser_inspiration_4Louise Roe Jewel Vase Blue large 795,00 kr.
Denne markante blå vase er fra designeren Louise Roe, der står bag et utal af kendte vaser til overkommelige priser. Hun har en passion for kvalitet og godt håndværk, hvilket tydeligt afspejles i hendes produkter. Denne vase kan give indretningen et lidt mere maskulint præg med sit kantede design og mørkeblå farve, som også får vasen til at virke en anelse rå. Den findes i forskellige størrelser og farver, så man kan lave flotte opstillinger med flere forskellige udgaver af vasen.

Den glaserede

altomindretning_vaser_inspiration_3House Doctor Vase Diced Grå-Hvid 330,00 kr.
Denne fine vase fra House Doctor er lavet i lys ler med krakeleret glasur forneden og sort glasur med håndridset hvidt mønster foroven. Med sit uregelmæssige mønster og kontrasten mellem sort og hvid har vasen et lidt råt look, samtidig med at den afrundede form giver den et mere blødt og harmonisk udtryk. Den fungerer fint som pyntegenstand både med og uden blomster.

Den Sjove

altomindretning_vaser_inspiration_1Serax kaktus vase large 525,00 kr
Kaktusvasen her er en finurlig pyntegenstand, der med sin grønne farve og markante form føjer liv og humor til indretningen. Brug den som humørspreder, der i sig selv liver rummet op, eller få den til at “blomstre”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *